شناسهٔ خبر: 14972074 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

فراخوان برای برگزاری تظاهرات بحرینی‎های معترض به محاکمه شیخ "عیسی قاسم"

یکی از رهبران جنبش "۱۴ فوریه" بحرین اعلام کرد مردم این کشور همزمان با موعد دادگاه شیخ "عیسی قاسم" در ۱۵ سپتامبر "۲۵ مهرماه" تظاهرات گسترده‌ای برگزار خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین»، فارس نوشت: "عصام المنامی" از رهبران جنبش «انقلاب 14 فوریه» بحرین اعلام کرد مردم این کشور در 15 سپتامبر (25 مهرماه) و همزمان با دادگاه شیخ «عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین دست به محاکمه گسترده خواهند زد.

بر اساس گزارش شبکه «اللولوه»، المنامی گفت: مقدمات گسترده‌ای برای ساماندهی و برگزاری "تظاهرات خشم" در پایتخت «منامه» و دیگر شهرها اندیشیده شده است.

وی تاکید کرد مردم بحرین در مقابل سرکوب فرقه‌گرایانه و ظلم کنونی علیه اکثریت جمعیت بحرین (شیعیان) خواهند ایستاد.

المنامی درباره افزایش موج بازداشت علما و محاکمه آنها و نیز افزایش سرکوب‌های اخیر علیه شیعیان گفت: این اقدامات برای شکستن اراده تحصن‌کنندگان در مقابل منزل شیخ قاسم که 70 روز است ادامه دارد، صورت می‌گیرد.