به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، محمد علی نجفی، استاندار گیلان ظهر امروز (8 شهریور ) در آیین تجلیل از کارمندان نمونه این شهرستان که در سالن 700 نفری مجتمع فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهارکرد: بندر آستارا پیشینه ماندگار و بلند گیلان است.
وی با بیان اینکه ایرانی و گیلانی به مردم و شاخصه های فرهنگی آستارا میبالد، افزود: سکان ارتباط با چندین کشور از طریق آستارا است.
عالیترین نماینده دولت در گیلان تصریح کرد: اعتقاد داریم بندر مرزی آستارا باید به ظرفیت ها و پتانسیل هایی که شایسته است برسد و قطعا کریدور شمال - جنوب در آینده نزدیک تحقق مییابد.
نجفی به اقدامات ملی و بین المللی دولت یازدهم اشاره و تصریح کرد: امسال جشن خودکفایی گندم را جشن میگیریم.
وی ادامه داد: امسال بالاترین تولید گندم در کشور رخ داد و این خودکفایی باعث میشود که در آینده به واردات گندم نیاز نداشته باشیم.
استاندار گیلان به مسائل پولی و اقتصادی کشور اشاره کرد و افزود: براساس گزارش های وزیر نفت در مجلس حقوق و حق سهم ما در صادرات نفت احیا شده است.
نجفی با اشاره به تحریم های ناجوانمردانه استکبار جهانی و در راس آن آمریکا گفت: پس از برجام در فضایی جدید قرار گرفته ایم و عمده ای از مشکلات کشور برطرف شده است.
وی با بیان اینکه با تلاش ها و پیگیری های دولت عملیات اجرایی خط ریلی پس از 21 سال شروع شد، افزود: عملیات اجرایی این خط ریلی در حال انجام است.
نجفی به به برگزاری دومین کمیسیون مشترک اقتصادی بعد از یازده سال با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره و اظهارکرد: همین نشست ها و ارتباطات باعث شده در بحث حذف روادید و بررسی امکانات در مرز زمان کوتاه شود.