شناسهٔ خبر: 14968412 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رییس اتحادیه مرغ و گوشت سفید استان اصفهان:

تخته‌های آلوده واحدهای صنفی عرضه مرغ جمع آوری شود

رییس اتحادیه مرغ و گوشت سفید استان اصفهان گفت: تخته‌های واحدهای صنفی که روی آن مرغ قطعه بندی می‌شود، دارای ویروس، باکتری و آلودگی است که باید به این مسأله رسیدگی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، اصغر احسان مهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری هم اندیشی فعالان بخش خصوصی و دولتی در چرخه توزیع گوشت سفید استان اصفهان، اظهار کرد: 370 واحد صنفی پروانه دار در اتحادیه ثبت شده و رسیدگی به 530 پروانه در دست اقدام است.

وی افزود: از این تعداد پروانه در دست اقدام، 150 پروانه مربوط به واحدهای پرنده فروشی است که باید توسط دولت به این واحدها جایگاهی اعطا شود، اما متأسفانه دولت در این رابطه اقدامی را به عمل نیاورده است و پرنده فروشی‌ها در شهر اصفهان سرگردان هستند.

رییس اتحادیه مرغ و گوشت سفید استان اصفهان افزود: حدود 35 واحد از این تعداد نیز ماهی فروشان خیابان فروغی هستند که آنها هم به دلیل نبود جای مناسب بلاتکلیف مانده‌اند. مابقی پروانه‌های در دست اقدام نیز مربوط به مغازه‌های مرغ فروشی هستند که متأسفانه با سلیقه‌ای عمل کردن اداره بهداشت همچنان بدون پروانه مانده‌اند.

احسان مهر پیرامون عکس منتشر شده در فضای مجازی که مرغ‌های انبار شده در کنار سرویس بهداشتی را نشان می‌داد، گفت: در فضای مجازی بحث‌هایی پیرامون مرغ آلوده وجود دارد و این موضوع باعث آغاز مرغ گریزی در سطح استان شده است. این عکس سر و صداهای زیادی را به وجود آورده است، اما هیچ ارتباطی با واحدهای صنفی عرضه کننده مرغ در استان ندارد.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به بسته بندی‌های مرغ اعتماد ندارند، اضافه کرد: هم‌چنین مردم آگاهی کافی نسبت به قطعه بندی مرغ در محل واحد صنفی ندارند. تخته‌های واحدهای صنفی که روی آن مرغ قطعه بندی می‌شود، مملو از ویروس، باکتری و آلودگی است. درخواست دارم که به این مسأله رسیدگی شود. برای جمع آوری تخته‌ها از سطح واحد صنفی همت والایی مورد نیاز است.

وی ادامه داد: تعدادی از رستوران‌ها و واحدهای صنفی، مرغ‌ها را پس از تاریخ انقضایشان مورد استفاده قرار می‌دهند که باید جلوی این موضوع جلوگیری گرفته شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: