شناسهٔ خبر: 14966591 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

با حضور معاون حقوقی رییس جمهور انجام شد

افتتاح 210 طرح کشاورزی و 74 پروژه عمرانی و شهری در سیستان و بلوچستان

همزمان با حضور معاون حقوقی رییس جمهور در استان سیستان و بلوچستان و به مناسبت هفته دولت، 210 پروژه کشاورزی و دامی و 74 طرح و پروژه عمرانی و شهری در سطح این استان افتتاح ویا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری روز دوشنبه و همزمان با هفتمین روز از هفته دولت، 210 پروژه بخش کشاورزی و دامی  را با  اعتبار 719 میلیارد ریال در استان سیستان و بلوچستان افتتاح کرد.

با بهره برداری از این طرح‌ها،  4 هزار خانوار روستایی و عشایری استان از مزایای آن برخوردار می‌شوند.

معاون حقوقی رییس جمهوری همچنین ضمن افتتاح و کلنگ زنی 74 پروژه عمرانی و شهری در زاهدان، با گزارش مسئولین و دست اندرکاران، در جریان اهداف و مزیت‌های احداث این پروژه‌ها به منظور تامین رفاه و آسایش مردم زاهدان قرار گرفت.

شرکت در همایش طلاب شیعه و سنی، افتتاح پروژه‌های عمرانی، ارائه عملکرد سه ساله دولت تدبیر و امید در گفتگوی زنده تلویزیونی از جمله برنامه‌های سفر یک روزه معاون حقوقی رییس جمهوری به استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: