شناسهٔ خبر: 14966459 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

افزایش دما در اغلب استان‌های کشور

امروز در استانهای واقع در شمال غرب ،سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی وبتدریج شمال شرق کشور بارش هی پراکنده پیش بینی می شود

صاحب‌خبر -
به گزارش بولتن نیوز، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی طی سه روز آینده در غالب مناطق کشور جوی نسبتا آرام و پایدار حاکم خواهد بود.

همچنین در دو روز آینده تنها برای پاره‌ای از مناطق استانهای واقع در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و بتدریج شمال شرق در ساعات بعد از ظهر بارش پراکنده گاهی رعد وبرق و وزش باد دور از انتظار نیست.

طی سه روز آینده برای برخی نقاط شرق و جنوب شرق در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می شود.

امیر سرکرده کارشناس هواشناسی نیز در تشریح وضعیت آب و هوای کشور گفت: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی امروز در ارتفاعات استان های آذربایجان غربی و شرقی, اردبیل, گیلان, مازندران گلستان, تهران, قزوین و البرز درساعات بعد از ظهر بارش های پراکنده و خفیف را خواهیم‌داشت.

وی اظهار داشت: امروز در اغلب مناطق کشور هوایی صاف و آفتابی خواهیم داشت و دمای هوا در اغلب استان های کشور افزایش می‌یابد.

سرکرده گفت: در جنوب شرق کشور نیز مانند روزهای گذشته وزش باد شدید باعث بروز پدیده گردوخاک می‌شود.

این کارشناس هواشناسی در پایان دمای هوای تهران امروز را در گرم‌ترین ساعات 36 درجه سانتی گراد اعلام کرد