شناسهٔ خبر: 14964960 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رضایی‌پور خبر داد:

ثبت 18 وقف جدید در خرم‌آباد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد از ثبت 18 وقف از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -
مسلم رضایی‎پور، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: دراستای ایجاد وقف جدید از ابتدای سال‌جاری تاکنون هیجده وقف جدید در شهرستان خرم‌آباد انجام شد که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: متاسفانه در دوران حکومت پهلوی یکی از اهداف شوم سران حکومتی، از بین بردن موقوفات و دلسرد کردن و بدبین کردن مردم نسبت به سنت حسنه وقف بود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد با بیان این‌که به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران مجدد موقوفات در کشورمان احیا شد، ادامه داد: بزرگ‌ترین احیاگر موقوفات و فرهنگ وقف درعصر حاضر امام خمینی(ره) بود و بعد از ایشان هم خلف بزرگوارشان مقام معظم رهبری است.
رضایی افزود: امام خمینی(ره) فرمودند: موقوفات کشور به حالت وقفیت باقی بمانند و حفظ شوند و رهبر معظم انقلاب هم بارها بر حفظ موقوفات و اداره صحیح آنها و عمل به نیت واقفین تاکید کردند و این نشان از اهتمام این بزرگواران در حفظ سرمایه ملی است و این در حالی است که هنوز تعداد زیادی از مردم از برکات و آثار موقوفات آگاهی ندارند که انتظار می‌رود مردم در ایین راه پیشقدم و آثار ماندگار خود را دراین راه وقف کنند.