شناسهٔ خبر: 14963054 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

طرح‌های صنعتی اشتهارد با حضور وزیر صنعت به بهره‌برداری رسید

وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز چند طرح صنعتی را در شهرک صنعتی اشتهارد افتتاح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمدرضا نعمت‌زاده صبح امروز چند طرح صنعتی را در شهرک صنعتی اشتهارد افتتاح کرد.

افتتاح شرکت صنعت غذایی کوروش، بازدید از شرکت‌های بی.ای.تی پارس و پارس فولاد جم سما از دیگر برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی اشتهارد بود.

وزیر صنعت همچنین در حاشیه افتتاح این پروژ‌ه‌ها از چند واحد صنعتی بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات این واحدها قرار گرفت. نعمت‌زاده در این دیدار با شنیدن مشکلات واحدهای صنعتی دستور رفع و بررسی مشکلات این واحدها را صادر کرد.

بررسی تعرفه جهت رقابت‌پذیری با کالاهای مشابه خارجی و ارز و نوع ارز مبادله‌ای و آزاد نیز در دستور کار قرار گرفت.

افتتاح خط تولید کمپرسورهای هوا، گاز و CNG

واحد صنعتی خط تولید توربو اکسپندر و توربو کمپرسور توسط صالحی‌نیا معاون وزیر صنعت در البرز افتتاح شد. این واحد صنعتی دارای 400 نفر پرسنل و تولیدکننده انواع کمپرسورهای هوا، گاز و CNG است.

این واحد صنعتی 500 ایستگاه CNG در سطح کشور تولید و نصب کرده و 400 دستگاه آن در حال کار است که واجد سیستم‌های پکیج ژنراتور تولید اکسیژن و نیتروژن برای پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها است و در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود.

دانش فنی این واحد از کشورهای اروپایی تهیه شده و کیفیت محصولات آن با کشورهای اروپایی تفاوتی ندارد.

انتهای پیام/