شناسهٔ خبر: 14962402 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نرخ بیکاری در مازندران تک رقمی شد

ساری-ایرنا- استاندار مازندران گفت : براساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری بهار سال جاری در این خطه شمال تک رقمی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگارایرنا ربیع فلاح جلودار روز دوشنبه در اجتماع مردم شهرستان جویبار افزود : براساس این گزارش نرخ بیکاری در این استان به 9.8 درصد رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.
وی اضافه کرد : کاهش نرخ سه درصدی بیکاری در مازندران با وجود تنگناهای مالی نشان از همت دولتمردان یازدهم برای رسیدگی به مشکل اشتغال است.
نماینده عالی دولت در مازندران افزود : دولت تدبیر و امید تمام همت خود را برای خدمت رسانی به مردم به کار گرفته است و رضایت مراجع تقلید از عملکرد دولت نیز نشان از کارکرد خوب این دولت دارد.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت این استان به دلیل برخورداری از ظرفیت های خوب آموزش عالی در حوزه بانوان نیز کارکرد خوبی داشته است و نرخ بالای بیکاری زنان در این استان نیز به دلیل وجود ظرفیت های آموزش عالی و گرایش زنان به تحصیلات عالیه است.
فلاح ابراز امیدواری کرد تا با پیگیری مدیران استانی در حوزه اشتغال بانوان نیز در این استان گام اساسی برداشته شود.
استاندار مازندران با اشاره به افتتاح 779 پروژه عمرانی در هفته دولت سالجاری در این استان میزان اعتبار اختصاصی برای این پروژه ها را حدود 10 هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
مازندران سه میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد که در سه سال دولت تدبیر و امید افزون بر سه هزار پروژه عمرانی در این خطه شمال کشور به بهره برداری رسید و برای 62 هزار نفر نیز ایجاد اشتغال شده است

6982/1899