محمد اشرافی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و در روزهای آغاز به کار دولت یازدهم همواره بر ضرورت فعالیت احزاب سیاسی در کشور تاکید کرده و پیش از رئیس جمهوری شدن هم اعلام کرده بود که احزاب در ایران جایگاه خود را پیدا نکرده اند و مورد حمایت قرار نگرفته اند.
وی با تاکید بر اینکه باید قوانین محکم تری را برای منزلت بخشیدن به جایگاه احزاب تدوین کرد تا زمینه های حضور واقعی آن ها در انتخابات فراهم شود، تصریح کرد: دولت یازدهم حمایت های خوبی از احزاب داشته و یکی از دولت هایی که به احزاب روح بخشیده، دولت فعلی است که البته هنوز کارهای زیادی را باید انجام دهد.
وی افزود: در گذشته اجحاف و بی مهری های فراوانی را نسبت به احزاب شاهد بودیم که همین بی مهری ها باعث شد تا احزاب از جایگاه واقعی خود دور بمانند.
عضو شورای مرکزی حزب کار گزاران سازندگی استان اردبیل گفت: با همه این اوصاف نمی توان منکر عدم تاثیرپذیری رویکرد دولت بر احزاب شد، همچنین نمی توان گفت نگاه دولت به طور مطلق بر احزاب اثرگذار است بلکه موضوعات و مسائل مختلفی بر عملکرد احزاب موثر هستند که یکی از آنها رویکرد دولت است.
وی افزود: اما آنچه که اهمیت دارد الزام فعالیت کارآمد احزاب در نظام مردمسالار دینی است لذا ضرورت دارد همه نهادهای حاکمیتی تلاش کنند تا احزاب در جامعه ایرانی به جایگاه واقعی و شایسته خود دست یابند تا مردم و دولت از فعالیت آنها بهره ببرند.
اشرافی با اشاره به بررسی عملکرد دولت در عرصه سیاست از سوی احزاب گفت: بررسی عملکرد این دولت شاید با توجه به شواهد عینی کار چندان سختی نباشد اما به سبب سلیقه های سیاسی مختلف در کشور می توان به این موضوع از زوایای دیگری پرداخت، دولت در باز کردن عرصه برای فعالیت های حزبی، کار متفاوتی از دولت قبل انجام داده است .
وی افزود: اما یکی از وعده های دولت یازدهم، بازگشایی خانه احزاب بود که هر چند دیر اما به این وعده تا حد زیادی به مدد وزارت کشور عمل شد.
او یکی از دستاوردهای دولت روحانی را شکست فضای انحصارطلبانه سیاسی عنوان کرد وگفت : کارشناسان سیاست خارجی معتقدند که موفق ترین جنبه عملکرد دولت در طول سه سال فعالیت آن، در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل رخ داده است.
وی افزود: دستاوردی مانند توافق هسته ای تا حدی بزرگ است که به تنهایی می تواند باعث مثبت شدن کل کارنامه دولت یازدهم در طول سه سال گذشته شود هر چند گرفتاری و تمرکز روی برجام باعث شده است دولت از عرصه های دیگر سیاست خارجی مانند روابط دو جانبه و روابط منطقه ای بازبماند، اما برجام باعث رفع موانع و تهدیدهای جهانی از طریق ایران شده است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی استان اردبیل افزود:احزاب اصلاح طلب در این دوره با نگاه به گذشته و تجربه از انتخابات سال 84 بهتر است برای جلوگیری از افتراق و چند دستگی همگی با پرچم واحد و هماهنگ با دولت وارد میدان انتخابات بشوند تا مانند سال 92 و 94 شاهد نتایج مثبت برای کشور و مردم شویم.
6016
عضو حزب کارگزاران سازندگی اردبیل:
فضای سیاسی برای احزاب در دولت یازدهم رونق گرفته است
اردبیل - ایرنا - عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی استان اردبیل گفت: فضای سیاسی برای احزاب با روی کار آمدن دولت روحانی تلطیف شده وعرصه تاثیر گذاری آنها در فعالیت های سیاسی هم متفاوت تر از گذشته شده است.
صاحبخبر -