شناسهٔ خبر: 14961215 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

در لیگ دسته اول فوتسال نوجوانان کشور؛

تیم فوتسال انصار قم برابر نماینده خراسان شمالی به برتری رسید

قم - دبیر کمیته فوتسال هیئت فوتبال استان قم از پیروزی تیم انصار قم در دور دوم مرحله حذفی لیگ دسته اول فوتسال نوجوانان کشور برابر نماینده خراسان شمالی خبر داد.

صاحب‌خبر -

رضا بمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تیم فوتسال  انصار قم در دومین دیدار از مرحله حذفی مسابقات لیگ دسته اول فوتسال نوجوانان کشور، توانست با نتیجه ۲ بر صفر از سد حریف خود، جاجرم خراسان شمالی بگذرد.

وی افزود: تیم‌های فوتسال انصار قم و هیئت فوتبال استان قزوین عصر یکشنبه در دومین مرحله از جدول حذفی این مسابقات در بروجرد به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی نماینده استان قم همراه بود و انصار به روند پیروزی‌های متوالی خود تداوم بخشید.

دبیر کمیته فوتسال هیئت فوتبال استان قم گفت: نیمه اول بازی بدون گل و تنها با دریافت دو کارت زرد توسط عارف قنبر زاده و محمد جعفر گل از انصار و دو بازیکن از جاجرم به پایان رسید تا این بازی حساس در نیمه دوم با جذابیت بیشتری دنبال شود.

بمانی بیان داشت: در نیمه دوم بازیکنان تیم انصار قم با تمرکز بیشتری به کار ادامه دادند و محمد جعفر گل توانست اولین گل این دیدار را به ثمر برساند و  در ادامه بازی با بالا گرفتن درگیری‌ها بین کادر، داور و بازیکنان، بارانی از کارت زرد به بازیکنان دو تیم نشان داده شد.

وی عنوان کرد: در ۵ دقیقه پایانی با گل حمید امینی برای انصار، تیر خلاص بر پیکر تیم جاجرم شلیک شد و این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر به نفع انصار قم به پایان رسید تا تیم فوتسال انصار قم به مرحله یک چهارم نهایی این دوره از پیکارها صعود کند و مدعی قهرمانی شود.

دبیر کمیته فوتسال هیئت فوتبال استان قم بیان کرد: رضا سروری، محمدرضا پیرایش، محمدجعفر گل، سید حمید امینی، سجاد آتشی، علیرضا تقی بابایی، علی غلامزاده، عارف قنبرزاده، محمد عیوض صفایی و علی لطفی راشد بازیکنان انصار را در این رقابت‌ها تشکیل می‌دهند و حسین زندی به عنوان مربی و علی ناصری منش به عنوان مدیر تیم، انصار را در بروجرد همراه می‌کنند.