شناسهٔ خبر: 14958499 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

خشم نویسنده سعودی از محوریت فاجعه منا در جشنواره فیلم مقاومت

گروه بین‌الملل: «صالح سلیمان الحناکی»، نویسنده درباری عربستان سعودی در تازه‌ترین توئیت‌های خود نسبت به انتخاب موضوع فاجعه منا به‌عنوان یکی از محورهای اصلی جشنواره فیلم مقاومت ایران واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -
خشم نویسنده سعودی از محوریت فاجعه منا در جشنواره فیلم مقاومت
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری بوابة القاهره، صالح سلیمان الحناکی که دلبستگی عجیبی به خاندان پادشاهی عربستان دارد، در جدیدترین متنی که در صفحه تویئتر خود منتشر کرده، نسبت به انتخاب موضوع فاجعه منا به‌عنوان یکی از محورهای اصلی چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت ایران واکنش نشان داده است.
وی نوشته است: ایران با نمایش چند فیلم با موضوع واقعه منا در جشنواره فیلم مقاومت تهران در حقیقت قصد دارد، چهره عربستان را مخدوش کند.
الحناکی افزود: پنج فیلم از فیلم‌های عرضه‌شده به جشنواره تهران با موضوع فاجعه منا است که طبیعتاً این امر با هدف به چالش کشیدن نقش عربستان انجام می‌شود.
 گفتنی است، فاجعه منا بدون شک، یکی از تلخ‌ترین فجایع در سال‌های اخیر بود که در اثر بی‌کفایتی و بی‌تدبیری حکام سعودی به وقوع پیوست و هزاران تن از زائران خانه خدا بی‌گناه و مظلومانه به شهادت رسیدند. این فاجعه و در ادامه آن فضاسازی‌های شبکه‌های وابسته آل‌سعود به گونه‌ای رقم خورد تا ابعاد تلخ این فاجعه از اذهان عمومی جهانیان مخدوش یا پنهان بماند.
جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در چهاردهمین دوره خود که از دوم تا نهم مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد، موضوع فاجعه منا را به عنوان یکی از موضوعات محوری و محتوایی هم در بخش‌های داخلی و هم، بین‌الملل مورد توجه قرار داده که پس از جمع‌بندی آثار در بخش‌های داخلی پنج عنوان فیلم در مرحله مسابقه قرار گرفته است.