به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی صبح دوشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان گام دوم مثلث توسعه منطقه ی پنج (زرند و کوهبنان) اظهار کرد: یکی از سیاست های اصلی اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است که براساس تجربه ای که کرمان در خصوص کار اقتصاد مقاومتی دارد این نوع سبک کار مورد تائید ستاد فرماندهی کشور قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه مسئولیت دادن به شرکت های توسعه گرا در راستای توسعه استان انجام شده است، گفت: انتخاب قلعه گنج و تبدیل شدن به الگو در تمام استان تعمیم داده شده است و انجام پروژه های اقتصاد مقاومتی هیچ منافاتی با طرح های مثلث توسعه اقتصادی نداشته و کارها طبق روال پیش می رود.
رزم حسینی ادامه داد: هشت منطقه انتخاب شده بنا به تشخیص نمایندگان براساس ظرفیت هایی که وجود دارد کار را همراه با توانمندسازی مردم شروع می کنند.
وی این کار را بسیار بزرگ دانست و گفت: ۱۰۰ در صد فرمانداران در این حوزه ها از کار همراهی و پشتیبانی خواهند کرد و همگی در این راستا در کنار هم گام برمی دارند و انتظار ما این است که ظرفیت ها توسط همکاری شرکت ها، منابع بانکی و کمک دولت تبدیل به ثروت شود.
استاندار کرمان تصریح کرد: سرمایه گذاری در این مناطق هزینه کردن نیست بلکه تبدیل به دارایی خود شرکت های همکاری کننده خواهد شد.
وی بیان کرد: مدیران معین مناطق اقتصادی استان کرمان در راستای توسعه گرایی بهتر از سایر افراد می توانند ظرفیت های موجود را شناسایی کنند و فرمانداران نیز در امر تسهیل برنامه ها می توانند بسیار کمک کننده باشند.
نماینده عالی دولت در استان کرمان افزود: یکی از اولین پیشنهاداتی که در منطقه پنج (زرند و کوهبنان) داده شد این بود که لباس های مورد نیاز شرکت میدکو در این منطقه انجام گیرد.
رزم حسینی ادامه داد: امیدواریم تا پایان سال عملیاتی در راستای مردمی کرمان اقتصاد انجام داده و بتوانیم کار توسعه استان را به بخش غیردولتی واگذار کنیم.
وی گفت: باید در عملیاتی کردن پروژه ها پیشرفت نسبتا خوبی داشته باشیم و اقتصاد مقاومتی واقعی این است که از ظرفیت های بخش دولتی در این حوزه استفاده کنیم.