شناسهٔ خبر: 14956553 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

۱۳ سال گذشت تا بگویم هنوز سرپایم

صاحب‌خبر -

تازه‌ترین آلبوم موسیقایی رضا صنعتگر خواننده موسیقی پاپ با عنوان «هنوز سرپام» در تماشاخانه مهر حوزه هنری رونمایی شد. تازه‌ترین آلبوم موسیقی رضا صنعتگر خواننده موسیقی پاپ کشورمان با عنوان «هنوز سرپام» شنبه ششم شهریورماه طی برگزاری ویژه برنامه «اتفاق ترانه» در تماشاخانه مهر حوزه هنری رونمایی شد.غلامرضا صنعتگر در این مراسم بیان کرد: ۱۳ سال گذشت تا بتوانم بگویم هنوز هم سر پایم. ۱۳ سال با سختی‌های زیاد و بیماری و بی‌مهری سپری شد. اما من در این آلبوم، از تبار آفتاب و از جنوب خلیج فارس، به عشق امام رضا (ع) می‌خوانم و می‌گویم هنوزم سر پایم.

پاپ ایرانی در شرایط فعلی هویت ندارد

محمدرضا چراغعلی مدرس و آهنگساز مطرح موسیقی پاپ هم در این برنامه بیان کرد: جنس و حس صدای رضا صنعتگر طوری است که مطمئنم مردم این آلبوم را دوست خواهند داشت. اقدام حوزه هنری هم در انتشار این آلبوم اقدام بسیار ارزشمندی است که به طور حتم مورد توجه عموم مردم قرار می‌گیرد. وی ادامه داد: رضا درد کشیده است بنابراین می‌تواند به خوبی حس اشعار را به شنونده منتقل کند. به یاد ندارم کسی از طبقه مرفه وارد موسیقی شده و خواننده خوبی شده باشد. به هر حال اثری که بر دل می‌نشیند باید متاثر از حس درونی باشد و رضا صنعتگر با پشتکاری که داشته، توانسته احساس خوبش را در این آلبوم به شنونده منتقل کند. او خواننده‌ای از جنوب کشورمان است و هنرمندان خوبی متاثر از اتمسفر و فرهنگ جنوب کشور به عرصه موسیقی تحویل داده شده و همان طور که می‌بینیم خطه جنوب با موسیقی عجین است. این آهنگساز ضمن انتقاد دوباره از شرایط این سال‌های موسیقی پاپ گفت: پاپ ایرانی در شرایط فعلی هویت ندارد. ما وقتی موسیقی عربی یا ترکی را می‌شنویم متوجه می‌شویم که از کدام خطه جغرافیایی آمده اما با شنیدن موسیقی پاپ ایرانی، هویت چندانی از آن به دست نمی‌آید. درواقع نمی‌دانیم به چه چیزی پاپ ایرانی می‌گوییم اما موسیقی جنوبی را به محض شنیدن متوجه می‌شویم و فکر می‌کنم استفاده از موسیقی جنوبی با ریتم و ادوات کوبه ای، می‌تواند به پاپ ایرانی هویت دهد. در این آلبوم نیز سه قطعه جنوبی هست که شنیدن آن بسیار خوشایند است.

جنگ نابرابری داریم

وی تاکید کرد: موسیقی در کشور ما رسانه خاصی ندارد و این امکان چندان فراهم نیست که همان‌طور که مردم آن را می‌شنوند، بتوانند آن را ببینند. این در حالی است که از تهاجم فرهنگی حرف می‌زنیم اما دستمان برای مقابله با تهاجم فرهنگی خالی است و به موسیقی کشورمان اجازه نمی‌دهیم وارد این کارزار شود، به این ترتیب جنگ نابرابری داریم که در ادامه به نفع ما نیست و محکوم به شکست است. چراغعلی در ادامه، بر لزوم حمایت از آلبوم‌های موسیقی توسط موسسات پخش در توزیع و انتشار آثار موسیقایی تاکید کرد.اجرای چند قطعه منتخب از آلبوم «هنوز سرپام» از جمله بخش‌های دیگر این مراسم بود، ضمن اینکه در بخش شعر نیز شاعرانی چون علی مقیمی، سیدمهدی رباط جزی، احسان انصاری، مجید ترک آبادی، ساجده جبارپور، سعید صکاکی، محمد محسنی، علیرضا رمزی و قاسم صرافان سروده‌هایشان را شامل غزل، شعر سپید و ترانه برای حاضران خواندند.