شناسهٔ خبر: 14955832 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

رقابت بین بازیکنان ملی ایران بالا گرفت

جنگ برای بقاء!

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران استاد ایجاد رقابت است. او همیشه در تیم ملی این رقابت را به وجود می‌آورد تا بازیکنی از حضور در ترکیب ثابت تیم ملی مطمئن نباشد. اگر رقابت وجود نداشته باشد، طبیعتا بازیکنان پسرفت می‌کنند ولی اگر رقابت باشد، هر بازیکنی برای حضور در ترکیب ثابت، تلاش می‌کند بهتر و قوی‌تر شود.

صاحب‌خبر -

کی‌روش در حال حاضر این رقابت را به وجود آورده. یک بررسی ساده و البته میزان آمادگی بازیکنان نشان می‌دهد او برای چیدن ترکیب ثابت تیم ملی با مشکلاتی روبه‌روست.

درون دروازه بین علیرضا بیرانوند و علیرضا حقیقی برای پوشیدن شماره یک، رقابت شدید است. حقیقی تا ابتدای امسال در ترکیب ثابت تیم ملی بود، اما کم‌کم بیرانوند رقیبی جدی برای او شد. در بازی‌های اخیر تیم ملی هم او بیشتر درون دروازه ایستاده و به همین دلیل حقیقی از فیکس بودنش مطمئن نیست. این مساله به اضافه شایعاتی که به وجود آمده، رقابت را بین این دو دروازه‌بان داغ کرد است و باید دید در بازی قطر کی‌روش کدام بازیکن را در ترکیب ثابت می‌گذارد.

در دفاع میانی به نظر می‌رسد سیدجلال و منتظری فیکس باشند، اما مرتضی پورعلی‌گنجی هم بازیکنی است که بشدت با آنها رقابت می‌کند. کی‌روش حتی محمد انصاری را هم به عنوان یک گزینه در دفاع میانی وارد کرده تا رقابت را نزدیک‌تر کند. در دفاع چپ اما رقابت بسیار بیشتر و گرم‌تر است. تا الان حاج صفی چپ ایران بود، ولی کی‌روش آقایی مدافع چپ تراکتور را دعوت کرد و نگه داشت. همچنین میلاد محمدی هم نامزد بازی ثابت در این جناح است. انصاری می‌تواند در پست دفاع چپ هم بازی کند تا کی‌روش برای انتخاب مدافع چپ با مشکل روبه‌رو باشد. در راست هر چند به نظر می‌رسد رامین رضاییان فیکس است اما به هر حال وریا غفوری هم ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد. پژمان منتظری هم با وجود حضور بین نامزدهای میانی، یک مدافع راست بالقوه است و رقیب وریا و رامین. او در جام‌جهانی مدافع راست بازی کرد و اتفاقا خیلی هم موفق بود.

در پست هافبک دفاعی، اگر کی‌روش کمال کامیابی‌نیا را خط نمی‌زد رقابت بیشتر می‌شد، ولی همین حالا سعید عزت‌اللهی، آندرانیک تیموریان و امید ابراهیمی رقابت بسیار نزدیکی دارند و نمی‌توان به جرات گفت کدام فیکس است. هر سه آنها نامزد حضور در ترکیب ثابت هستند.

در پست نفوذی راست، کی‌روش با انتقال طارمی، او را رقیب جهانبخش کرده است. اشکان دژاگه هم رقیب آنهاست و در عین حال پشت فوروارد هم بازی می‌کند. در خط آتش تیم ملی واقعا رقابت شدید است. در جناح چپ شجاعی، امیری و شجاعیان رقابت شدیدی دارند. اشکان بالقوه کاندیدای بازی در این پست هم هست! تازه مهدی ترابی را هم به این لیست اضافه کنید.

در خط حمله هم وضعیت گیج‌کننده شده. سردار فوق‌العاده آماده است، ولی کریم انصاری‌فرد هم به آمادگی صددر‌صد رسیده است. رضا قوچان‌نژاد هم که با تجربه است و در شرایط سخت به کار تیم ملی می‌آید. رقابت بین این سه فوروارد هم بالا گرفته است. در مجموع رقابتی عجیبی توسط کی‌روش در تیم ملی ایجاد شده و بازیکنان می‌دانند باید چقدر آماده باشند که شانس بازی کردن به دست بیاورند.

طارمی؛ آلترناتیو جهانبخش در تفکرات کی‌روش

مهدی طارمی، مهاجم نوک پرسپولیسی‌ها جایی در تفکرات کارلوس کی‌روش در خط حمله تیم ملی ندارد. طارمی با این که بازیکنی تمام‌کننده است، اما در تیم ملی در پست وینگر راست بازی می‌کند؛ جایی که علیرضا جهانبخش هم حضور دارد.

کارلوس کی‌روش که سردار آزمون، کریم انصاری‌فرد و رضا قوچان‌نژاد را در خط حمله دارد البته نمی‌تواند بی‌خیال بازیکنی مثل طارمی شود. به همین دلیل ترجیح می‌دهد از این بازیکن در پست دیگری استفاده کند. پستی که فاز تهاجمی‌اش زیاد است و در بیشتر دقایق یک مسابقه می‌تواند کمک حال مهاجمان نوک باشد.

طارمی آلترناتیو علیرضا جهانبخش در این سیستم بازی است که می‌تواند خیال کی‌روش برای داشتن دو بازیکن را در یک سطح راحت کند.

زهیوی: افتخار می‌کنم کی‌روش دعوتم کند

رحیم زهیوی یکی از آن بازیکنان با استعداد فوتبال ایران است که برای دومین بار به اردوی تیم ملی دعوت شد. هرچند او در مرحله دوم این اردو خط خورد و نتوانست در فهرست نهایی برای بازی با قطر باشد، اما خودش هم می‌داند که تازه اول راه است و هنوز می‌تواند امیدوار باشد در آینده جزو بازیکنان ثابت تیم ملی شود. زهیوی که تا اینجای کار و در لیگ برتر سه گل زده است و به همراه بیت سعید و ایمان مبعلی آقای گل است، خودش هم چندان از این اتفاق ناراحت نیست.

«همین که کی‌روش دعوتم کرده است و توانسته‌ام زیر نظر این مربی کار کنم باعث افتخار است. البته من انگیزه‌هایم را از دست نداده‌ام و تلاشم را می‌کنم تا بتوانم در اردوهای آینده دوباره به تیم ملی دعوت شوم.»

زهیوی در پستی بازی می‌کند که سردار آزمون، کریم انصاری‌فرد و البته رضا قوچان‌نژاد حضور دارند. بدون شک او کار سختی برای رسیدن به تیم ملی و بازی کردن در ترکیب ثابت خواهد داشت، اما تلاشی که او دارد برای رسیدن به تیم ملی انجام می‌دهد هر ناممکنی را ممکن می‌کند.