شناسهٔ خبر: 14955789 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

حدادی ؛ از شایعه تا واقعیت

«احسان حدادی تمایلی برای بازگشت به ایران ندارد»، «احسان حدادی فرار کرده است»، «احسان حدادی بعد از پایان معالجاتش به ایران بازمی‌گردد» و... شبهات زیادی درباره پرتابگر دیسک ایران در المپیک به وجود آورده است .

صاحب‌خبر -

حدادی نایب‌قهرمان المپیک 2012 لندن در رقابت‌های المپیک 2016 ریو ناکام ماند.

پس از بازگشت کاروان ورزش ایران از محل بازی‌های المپیک ریو، احسان حدادی هنوز به ایران برنگشته است و برخی نزدیکان او اعلام کرده اند تمایلی هم برای بازگشت ندارد. حتی گفته می‌شود حدادی ریودوژانیرو را به مقصد آمریکا ترک کرده است.مجید کیهانی، رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره این موضوع که در اردوی دوومیدانی در ریو اتفاق افتاد، می‌گوید: احسان حدادی برای ادامه معالجات خود برنگشته و بعد از پایان دوران نقاهت به ایران می‌آید. او مجبور است هر روز 65 آمپول تزریق کند. کیهانی این را هم گفته که فدراسیون دوومیدانی برای حدادی کم نگذاشت.

با این حال شایعات درباره احسان حدادی زیاد است. برخی منابع اعلام می‌کنند او درگیر پرونده‌ شخصی‌اش در دادگاه بوده و با وثیقه به ریو رفته است. حتی گفته می‌شود با تلاش کیومرث ‌هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک شرایطی فراهم شد تا احسان حدادی در آستانه المپیک خودش را درگیر این مسائل نکند و زمان رسیدگی به این پرونده به بعد از بازگشت از برزیل موکول شده بود.

کیهانی با رد این گمانه‌زنی‌ها درباره سفر حدادی به آمریکا هم می‌گوید: حدادی صرفا برای درمان آسیب‌دیدگی و عمل جراحی به آلمان رفته نه آمریکا. او توسط پزشک آلمانی معاینه می‌شود و اگر شرایط فراهم بود در همانجا وگر‌نه در ایران جراحی می‌شود.