شناسهٔ خبر: 14954672 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با اتمام طرح‌های گازرسانی

سلطانیه شهرستان سبز می‌شود

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان گفت: با توجه به بهره‌مندی 94 درصد جمعیت روستایی شهرستان سلطانیه از نعمت گاز طبیعی با اتمام طرح‌های گازرسانی سلطانیه شهرستان سبز می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سید سعید عسگریان یکشنبه‌شب در آیین افتتاح شبکه گاز طبیعی در روستای «سرخه‌دیزج» از توابع شهرستان سلطانیه اظهار کرد: همزمان با هفته دولت 33 پروژه گازرسانی در روستاهای استان زنجان به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به اینکه برای پروژه‌های گازرسانی به بخش صنایع و مجتمع‌های مسکونی 370 میلیارد ریال هزینه صرف شده است، خاطر نشان کرد: 49 طرح گازرسانی در بخش صنایع، مجتمع مسکونی، ساختمان اداری و پست امدادی در هفته دولت به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با اشاره به اینکه با انشعابات گاز رسانی 64 درصد جمعیت روستایی از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شوند، افزود: با افتتاحات این هفته 3 هزار خانواده از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌شوند.

عسگریان با اشاره به اینکه 94 درصد جمعیت روستایی شهرستان سلطانیه از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، اضافه کرد: با اتمام طرح‌های گاز رسانی، سلطانیه به شهرستان سبز تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طول شبکه گاز روستای به روستای «سرخه‌دیزج» 12 کیلومتر است، گفت: 21 میلیارد ریال اعبتار برای این پروژه هزینه شده است.

در ادامه جلسه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با اشاره به اینکه در سال 92 41 درصد روستاهای استان زنجان از نعمت گاز برخوردار بودند، اظهار کرد: این در حالی است که این میزان هم‌اکنون به 64 درصد رسیده است.

جواد رحمتی با اشاره به افتتاح یا کلنگ‌زنی 535 پروژه در هفته دولت سال جاری عنوان کرد: از این تعداد 497 پروژه با اعتبار 3 هزار و 700 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وی تبیین کرد: 38 پروژه با اعتبار بالغ بر 7 هزار و 700 میلیارد ریال عملیات اجرایی را خود را آغاز می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان از دوخطه کردن راه‌آهن یاد و اعلام کرد: این پروژه در مدت 18 ماه افتتاح می‌شود.

رحمتی به کلنگ‌زنی کارخانه فولاد جاده ابریشم در هفته دولت سال جاری اشاره و اظهار کرد: با بهره‌برداری طرح‌های صنعتی کلنگ زنی شده در هفته دولت سال جاری برای بیش از یک هزار نفر در استان زنجان اشتغال ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/73009/ذ30

برچسب‌ها: