شناسهٔ خبر: 14952478 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

فعالیت بیش از هفت هزارو500 واحد تولیدی راکد طی سه سال گذشته احیا شد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسینعلی امیری روز یکشنبه درآیین افتتاح طرح های عمرانی در شهرستان ملارد با اشاره به موفقیت های دولت در زمینه اقتصادی افزود: این دولت با برنامه ریزی اصولی توانست شرایط سخت کشور را به یک ثبات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تبدیل و تورم 44 درصدی پس از گذشت 3 سال مهار و با رشد اقتصادی 4.8 دهم درصد روبرو شده ایم.
در سال 92 دولت تدبیر و امید مسئولیت اداره کشور را به عهده گرفت اما در آن شرایط کشور دارای ثبات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نبود.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: ذخائر مورد نیاز مردم نیز در بعضی از استان ها یک روز و یا چند روز بیشتر نبود.
وی ادامه داد : ما برای تامین داروهای پزشکی و دارویی و حتی حقوق کارکنان دولت در سفارتخانه های خارج از کشور نیز با مشکلات عدیده ای مواجه بودیم.
وی گفت: پس از مذاکرات هسته ای دولت توانست حقانیت خود را در استفاده از فناوری صلح آمیز هسته ای به اثبات برساند و همه دستاوردها مدیون مدیریت رئیس جمهوری ، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی و مقاومت ملت ایران است.
امیری تصریح کرد: ایران تنها کشوری بود که توانست با کارهای اصولی و منطقی ، همه دولت های غربی را متقاعد و برابر خواسته هایش تسلیم کند و برجام به نتیجه واقعی خود رسید و دشمنان استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای را نیز به رسمیت شناختند.
وی افزود : در شرایط کاهش قیمت نفت که حتی مثل روسیه که از قدرت های بزرگ نفتی جهان به شمار می رود در کاهش قیمت ها نفت با 50 درصد کاهش درآمد نفتی مواجه شدند، اما ایران با توجه به تحریم ها توانست با مدیریت و سیاست های اصولی با رکود قیمت نفت مقابله کند و امروز به برکت پشتیبانی مردم ما رشد بالای چهار درصد در رشد اقتصادی را کسب کرده ایم.
وی اظهار کرد: نیاز کشور انسجام، اتحاد ، وحدت کلمه و امیدواری به آینده است و کسانی که بخواهند دولت را ناکارآمد نشان بدهند به مردم و نظام خیانت کرده اند.
وی در خصوص سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر گفت: گروهک پلید منافقین و ضد انقلاب این دو عزیز را به شهادت رساندن اما امروز فکر و راه این عزیزان ادامه دارد.
وی افزود: گروهک منافقین در دوران هشت سال دفاع مقدس برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی با ذلت و خواری با ارتش بعثی همکاری کرد و با دادن اطلاعات به دشمن در عمل به ملت ایران خیانت بزرگی کردند.
امیری ادامه داد: شهیدان رجایی و باهنر محصول تفکر برآمده از مکتب اسلام ناب محمدی ( ص) هستند و در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ماندگارخواهند بود.
تهرام/1109/7409//1348

برچسب‌ها: