شناسهٔ خبر: 14952060 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

سفیر ارمنستان بر ضرورت تعامل و همکاری دانشگاه اصفهان با دانشگاه ارمنستان تاکید کرد

صاحب‌خبر -
 سفیر ارمنستان در کشورمان گفت: خانواده های ارمنی و ایرانی در زندگی روزمره خود برای مباحث آموزشی، اهمیت ویژه ای قائل هستند.

به گزارش ایرنا، 'آرتاشس تومانیان' عصر یکشنبه در دیدار با رییس دانشگاه اصفهان افزود: یکی از مشترکات عمیق دو کشور، اهمیت دادن به آموزش، فرهنگ و مباحث انسانی است. 

وی اظهار کرد: این مهم نشات گرفته از سطح بالای معنویت و اخلاقیات دو جامعه ایرانی و ارمنی است که سطح آموزش را در این دو کشور تحت تاثیر قرار می دهد. 

سفیر ارمنستان افزود: ارمنی ها حدود 25 سال است دارای حکومت مستقل شده و از همان اولین روزهای استقلال خود ارتباط عمیقی با ایرانیان در زمینه مباحث فرهنگی و آموزشی برقرار کرده اند. 

وی خاطرنشان کرد: ارمنی ها در طول تاریخ حتی زمانی که با اجبار مربوط به ترک وطن خود شدند، کتاب و ادبیات خود را به همراه بردند. 

تومانیان با اشاره به علاقمندی خود به فراگیری زبان و ادبیات فارسی، بر ضرورت تعامل و همکاری دانشگاه اصفهان با دانشگاه ارمنستان از لحاظ علمی و آموزشی بویژه در تدریس زبان و ادبیات فارسی تاکید کرد. 

وی تصریح کرد: مسلم است ایران در زمینه علوم و فناوری دارای پیشرفت های عظیمی است و تعامل دانشگاه های دو کشور می تواند موجب افزایش سطح علمی دانشجویان شود. 

سفیر ارمنستان افزود: با توجه به تجربیات دانشگاه اصفهان و ارمنستان، علاوه بر تبادل دانشجو می توان در کارهای تحقیقاتی و مطالعاتی نیز با یکدیگر همکاری کرد. 
در این دیدار، چگونگی همکاری فرهنگی، علمی و دانشگاهی بین دانشگاه اصفهان و ارمنستان بررسی شد. 

حدود 10 هزار نفر ارمنی در استان اصفهان زندگی می کنند که بیشتر آنها مقیم شهرستان اصفهان هستند.