
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه
علوم پزشکی کاشان در این برنامه کلیه مراکز عرضه گلاب و عرقیات اعم از مرکز فروش و فروشگاه ها به ویژه فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای را مورد بازرسی قرار دادند.
دکتر مروجی تصریح کرد: در این بازدید از کلیه گلاب های توزیعی سنتی و صنعتی در سطح شهرستان به تعداد 27 مورد نمونه برداری و به منظور کنترل کیفی مواد غذایی و تعیین میزان اسانس محصولات تولیدی به آزمایشگاه ارسال گردید.
وی اظهار داشت: تولید گلاب و عرقیات یکی از فعالیت های بومی منطقه و یکی از مشاغل درآمدزا می باشد بنابراین اجرای برنامه ساماندهی تولید و عرضه گلاب و عرقیات در سطح این دانشگاه
علوم پزشکی کاشان ر دستور کار واحد بهداشت محیط این دانشگاه قرار دارد و همانند گذشته با متخلفین برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ب
انتهای پیام/ب