شناسهٔ خبر: 14947359 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

دولت آفریقایی "چاد" ۱۲ دیپلمات لیبی را اخراج کرد

وزارت خارجه "چاد" ۱۲ دیپلمات سفارت لیبی در این کشور را اخراج کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین»، وزارت خارجه "چاد" در نامه‌ای به سفارت لیبی در انجامنا اعلام کرد: تعداد زیادی کارمند و مقام نظامی در سفارت لیبی حضور دارند که هیچ دلیل برای حضور آن‌ها در خاک چاد نیست. ما امیدواریم که کاردار سفارت لیبی ظرف ۴۸ ساعت اقدامات لازم را برای خارج کردن این ۱۲ دیپلمات انجام دهد.

اما سفارت لیبی در مقابل اعلام کرد که مقر سفارت و وابسته کنسولگری را تا اطلاع ثانوی بسته است.

از سوی دیگر، فایز السراج، نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی اعلام کرد که دعوت رسمی را برای سفر به فرانسه دریافت کرده است. ژان مارک آیرو، وزیر خارجه فرانسه اخیرا در گفتگوی تلفنی با السراج حمایت مجدد فرانسه را از دولت وی اعلام و تأکید کرد که اجرای توافق سیاسی تنها وسیله برای بازگرداندن صلح به لیبی است.

آیرو پیشروی نیروهای وابسته به دولت السراج در درگیری‌های شهر سرت را ستود و آمادگی فرانسه را برای شرکت در بازسازی این شهر اعلام کرد.

آیرو از السراج برای دیدار با فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه دعوت کرد.

در همین حال منابع لیبیایی از تأسیس شورای عالی در شهر بنغازی شبیه به شورای کنونی در طرابلس خبر دادند؛ اقدام جدیدی که نشان دهنده ادامه نزاع بر سر قدرت در لیبی است.

برخی اعضای پارلمان سابق که در ژوئیه ۲۰۱۲ انتخاب شدند عضو این شورا هستند.

لیبیایی‌ها از زمان سرنگونی نظام معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی همواره بر سر قدرت جنگ داشته‌اند و پیش از تشکیل دولت السراج دو دولت طرابلس و طبرق در این کشور حکومت می‌کردند.

منبع: ایسنا