به گزارش خبرنگار مهر، احمد سبحانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این کلاسهای آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانش و اطلاعات فنی کشاورزان و کارشناسان در محل سالن شهرداری بخش تنگ ارم برگزار شد.
وی گفت: در این کلاس آموزشی به تشریح کامل آفات، بیماریها و علفهای هرز مهم محصول گوجه فرنگی و روشهای مقابله با آنها پرداخته شد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به خارج فصل بودن کشت گوجه فرنگی در استان و بالا بودن رطوبت و بارندگی در فصل تولید گوجه فرنگی، مزارع مذکور مورد حمله بسیاری از آفات و عوامل بیماریزای قارچی و باکتریایی و... قرار دارند.
وی ادامه داد: بهره برداران باید ضمن آشنایی با انواع عوامل مذکور نسبت به بکار گیری تلفیقی روش های مبارزه با تکیه بر روش های غیر شیمیایی و با استفاده از سموم جدید کم خطر، با دوره کارنس پایین اقدام کنند.
نظر شما