شناسهٔ خبر: 14946052 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: رویکرد | لینک خبر

استقبال از "کیمیا" در کرج؛

خواستگارى از کیمیا علیزاده در مراسم استقبال

کیمیا علیزاده در میان استقبال پرشور مردم کرج، پس از بازگشت به ایران در زادگاه خود حاضر شد. در این مراسم که ربیعی، وزیر کار و رفاه اجتماعی نیز از حاضران و سخنرانان ویژه آن بود، از کیمیا علیزاده تکواندو کار مدال آور کاروان ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ تقدیر ویژه ای شد.

صاحب‌خبر -
خواستگارى از کیمیا علیزاده در مراسم استقبال
به گزارش گروه ورزش " رویکرد در این مراسم که از سوی مسئولین استان البرز برگزار شده بود، از مهرو کمرانی، کیمیا علیزاده و خانواده او تجلیل به عمل آمد و لوح یادبودی به اولین دختر مدال آور ایرانی در المپیک اهدا شد. ربیعی نیز پس از سخنرانی در این مراسم، هدیه ای به کیمیا علیزاده اهدا و او را به عنوان سفیر بهزیسیتی ایران معرفی کرد. همچنین استاندار استان البرز و نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی از دیگر حاضران این مراسم بودند.


او در بازگشت به کرج نیز با جمعیت مشتاق ورزش دوستان روبرو شد. بوسه او بر دستان پدرش، اهدای جوایزی مثل یک دستگاه آپارتمان، یک دستگاه خودرو و ۵۰ میلیون تومان پول نیز از دیگر حاشیه های بازگشت این دختر ۱۸ ساله و نفر سوم تکواندوی المپیک به ایران بود.

اما حاشیه های مهم تر به رفتار چندین پسر جوان برمی گشت که به شوخی یا خنده از کیمیا علیزاده خواستگاری کردند. یکی از این پسران با فریاد از نفر سوم المپیک درخواست ازدواج کرد و دیگری نیز می گفت خودش ورزشکار است و در سطح استان البرز در رقابت های تکواندو مدال دارد. او نیز به طور جدی میگفت که برای ازدواج با این دختر ورزشکار آمادگی دارد و می خواهد با پیدا کردن پدرش از او خواستگاری کند!