شناسهٔ خبر: 14940586 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

افتتاح فاز دوم نیروگاه بوشهر در مهرماه 1403

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گزارش داد: افتتاح فیزیکی فاز دوم نیروگاه اتمی بوشهر اکتبر 2024 انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، داده‌های منتشر شده از سوی شرکت دولتی روس اتم در روز جمعه نشان می‌دهد که افتتاح فیزیکی دومین واحد نیروگاه اتمی بوشهر قرار است در اکتبر 2024، (برابر با مهرماه سال 1403) انجام شود.

این اطلاعات هم‌چنین نشان می‌دهد، آغاز پروژه واحد سوم نیروگاه بوشهر در آوریل سال 2026 (برابر با فروردین‌ماه 1405) خواهد بود.

نیروگاه اتمی بوشهر واقع در جنوب ایران که ساخته روسیه است در سال 2011 عملیاتی شد و یک‌سال پس از آن به ظرفیت نهایی خود رسید.

این نیروگاه، برق هسته‌ای سرانجام در آوریل 2016 پس از نهایی شدن روند ساخت و ساز به طور کامل به ایران تحویل داده شد.

تهران و مسکو در نوامبر سال 2014، قراردادی با توسعه همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی و ساخت مجموعاً 8 راکتور هسته‌ای دیگر در نیروگاه بوشهر امضا کردند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: