شناسهٔ خبر: 14936753 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

دستور وزارت بهداشت به تولیدکنندگان ماست و نوشابه

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد: کارخانه های تولید آبمیوه‌ صنعتی و نوشابه موظفند ۱۰ درصد قند را کاهش دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عبداللهی درباره آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود در برخی محصولات غذایی گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر، بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.
او افزود:  در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزین‌های آن مثل استویاکه شیرینی کمتری دارد و سالم‌تر است، استفاده کنند.


مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه  مصرف لبنیات  پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از  شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5 درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.