شناسهٔ خبر: 14935927 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

فرمانداران 50 ایالت آمریکا به کمک صهیونیستها می آیند

"کمیته یهودیان آمریکا" برای مبارزه با گسترش روز افزون جنبش جهانی تحریم اسرائیل در آمریکا دست به دامان فرمانداران 50 ایالت امریکا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل ازجرزالیم پست، "کمیته یهودیان آمریکا" که از لابی‌های قدرتمند حامی رژیم صهیونیستی در این کشور به شمار می روند، طوماری آماده کرده است تا تمامی 50 فرماندار ایالت های آمریکا آن را امضا کنند تا با جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی در ایالت های خود مخالفت و با گسترش روزافزون آن مبارزه کنند.

این طومار با عنوان "فرماندار متحد علیه جنبش جهانی تحریم اسرائیل" راه اندازی شده است و این کمیته با اطمینان مدعی شده است که اکثریت فرمانداران این طومار را امضا می کنند.

در این طومار آمده است که " ما فرمانداران امضا کننده این طومار اقدامات این جنبش در شیطانی جلوه دادن و مشروعیت زدایی از اسرائیل را رد میکنیم. یکی از اهداف این جنبش انزوای اسرائیل است که با امریکا پیوندهای عمیق فرهنگی، امنیتی، خانوادگی، تحصیلی، علمی و تجاری دارد.

این روزنامه صهیونیستی همچنین گزارش داد تا کنون 16 فرماندار این طومار را امضا کرده اند. یدیعوت همچنین پیش بینی کرده است با وجود نفوذی که این لابی صهیونیستی در دولت آمریکا دارد فرمانداران زیادی این طومار را امضا خواهند کرد.

تمام / ع.غ 26