شناسهٔ خبر: 14931819 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

به موفقیت استقلال امید دارم

صاحب‌خبر -

بهتاش فریبا:

به موفقیت استقلال امید دارم

آرمان: استقلال در روزهای گذشته با تغییراتی مواجه شد. بهتاش فریبا به عنوان مدیر فنی و نصرا... عبداللهی به عنوان جانشین پورحیدری و سرپرست جدید استقلال روی نیمکت این تیم خواهند نشست. بهتاش فریبا در خصوص این اتفاقات صحبت کرد.

هواداران قدیمی استقلال خاطره خوبی از نشستن شما و نصرا... عبداللهی روی نیمکت این تیم دارند.

بله همینطور است. من با آقای عبداللهی همیشه در ارتباط بودم. واقعا از کنار او بودن لذت می‌برم. عبداللهی کاربلد و فوتبالی‌ است و می‌تواند از لحاظ روحی، روانی و فنی به تیم کمک کند. سال ۷۳-۷۴ شرایط استقلال اصلا خوب نبود و فکر می‌کنم از دوازده تیم در رده یازدهم قرار داشتیم. بازی آخر مقابل سایپا را می‌بردیم قهرمان می‌شدیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد و اتفاقا از یک استقلالی‌هم گل خوردیم. فکر می‌کنم بعد از بازی ۱۰۰ هزار تماشاگر حدود نیم ساعت استقلال را تشویق کردند چون از عملکرد تیم راضی بودند. ما استقلال را از بحران خارج کرده بودیم. تیم از یازدهم آمد و نایب قهرمان شد.

فکرمی‌کنید بعد از عدم نتیجه گیری در ۴ هفته آغازین لیگ، امسال هم مثل سال ۷۳ و ۷۴ استقلال از شرایط بحرانی خارج شود؟

من اگر به موفقیت استقلال امید نداشتم هیچوقت به این تیم نمی‌آمدم. شرایط کاری من طوری است که برای کار‌هایم وقت کم می‌آورم اما با علم به اینکه بازیکنان و کادر فنی می‌توانند به استقلال کمک کنند به این تیم آمدم. امید زیادی به استقلال دارم و از هواداران می‌خواهم صبر داشته باشند و دست از حمایت از این تیم برندارند.

شما در لیگ گذشته اعتقاد داشتید استقلال از نبود هافبک بازیساز رنج می‌برد. آیا بختیار رحمانی می‌تواند این ضعف را برطرف کند؟

۱۰۰ درصد این اتفاق خواهد افتاد. شک نکنید بختیار به روزهای خوب خودش برمی‌گردد. من در تمرینات تیم شاهد انگیزه‌ بالای او هستم. رحمانی توانایی زیادی دارد و به هواداران استقلال قول می‌دهم او به روزهای خوبش برمی‌گردد.