به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخه طوبی، جشنواره غذای ونگن در سه بخش بادمجانی،محلی و بین المللی در پارک 17شهریور سمنان برگزار شد.
در این جشنواره 28 آشپز با 57نوع غذا حضورداشتند که 27نفر از شرکت کنندگان را بانوان تشکیل می دادند.
آشپزان جشنواره ونگن غذاهایی ازجمله کشک بادمجان ،خورشت بادمجان،رولت بادمجان و...وانواع مختلفی از دسرها وترشی هایی که از بادمجان بود اماده کرده بودند.
در کنار این جشنواره به مدیریت جهاد کشاورزی استان سمنان غرفه های محصولات خانگی ،محصولات باغی و گیاهان داروئی و...با حضور کار آفرینان برتر سمنان که اکثریت آنها بانو بودندبرپاشدکه میزبان مسافران تابستانی بود.
همچنین به مدیریت میراث فرهنگی غرفه های عرضه صنایع دستی و سوغات سمنان، برگزاری کارگاههای آموزشی نمد مالی، سفالگری، چاقوسازی، قلم زنی و ... با حضور استادان برجسته و آموزش فرش و گلیم توسط دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه سمنان از دیگر بخش های این جشنواره بود
این جشنواره به پیشنهاد انجمن دوست داران میراث فرهنگی وطبیعی سمنان وبا همکاری نهادهای:میراث فرهنگی ،کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان ،جهاد کشاورزی وشهرداری سمنان در پارک 17شهریور برگزارشد.
در آئین اختتامیه این جشنواره از آشپزین برتر تجلیل به عمل آمد.
ونگن به زبان سمنانی به معنی بادمجان است که از محصولات مهم کشاورزی این شهر محسوب می شود.
انتهای پیام/