شناسهٔ خبر: 14930895 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون امور حقوقی رئیس جمهوری

سیاست های دولت منجر به ایجاد ثبات و آرامش، توام با امید در جامعه شده است

قزوین- ایرنا- معاون امور حقوقی رئیس جمهوری گفت: رفتارهای خردگرایانه، عقلایی، اخلاق مدار و سیاست تنش زدایی دولت تدبیر و امید اکنون منجر به ایجاد ثبات و آرامش توام با امید و نشاط در جامعه شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مجید انصاری عصر شنبه در همایش ارمغان اعتدال که در سالن دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت، نام و یاد تمامی شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بویژه شهیدان باهنر و رجایی را گرامی داشت و افزود: با افتخار می گویم در سه سال گذشته با وجود بدترین شرایط درآمدی کشور در تاریخ بعد از انقلاب به دلیل کاهش میزان صادرات و قیمت نفت، اما دولت تدبیر و امید با حمایت مردم و هدایت رهبری، تعامل سازنده با دیگر قوا و سیاست تدبیر و امید، از طریق مذاکراتی عزتمندانه و قدرتمندانه و البته سخت و دشوار، توانست سنگ بزرگی را که در مسیر پیشرفت ملت ایران انداخته بودند، از سر راه بردارد.
وی اظهارکرد: دولت یازدهم در شرایطی فعالیت خود را آغاز کرد که مردم با تورم و گرانی بسیار وحشتناک و لجام گسیخته ای مواجه بودند و رکود اقتصادی و بدهی های بانکی از یک طرف و تحریم ها از طرف دیگر راه سختی را برای دولت ایجاد کرده بود، ولی دولت تدبیر و امید توانست با برنامه ریزی های دقیق و تدبیر امور بر بسیاری مشکلات فائق آید.
معاون رئیس جمهوری با توصیف وضعیت کشور در دوره گذشته تصریح کرد: در حالیکه باید براساس سند چشم انداز توسعه، کشور باید رشدی 8 درصدی می داشت، اما با تورم بالای 40 درصد و رشد منفی 6.8 درصد مواجه بود و بدهی های دولت به بانک ها و بدهی های بانکها به بانک مرکزی و مطالبات سنگین پیمانکاران و دستگاههای دیگر از وزارتخانه ها بر روی هم انباشته شده و وضعیت بسیار سختی ایجاد کرده بود.
حجت الاسلام انصاری با اشاره به دستاوردهای سه ساله دولت تدبیر و امید ادامه داد: دولت یازدهم با حمایت مردم و هدایت های حکیمانه رهبر معظم انقلاب مانع بزرگی را از مسیر پیشرفت و توسعه کشور برداشته است و در سایه رهنمودهای رهبری و هم افزایی سازنده با سایر قوا موفق شد با دستیابی به توافق برجام، تهدید بزرگ را رفع کرد.
وی افزود: در عرصه سیاست خارجی در مصافی دشوار، توانستیم طی 18 ماه مذاکره نفس گیر، عزتمندانه همه حقوق ملت را استیفا و مانع تحریم را از سر راه کشور برداریم و دولت بدون اینکه گامی از حقوق ملت عقب بنشیند، مقتدرانه همه دستاوردهای کشور در عرصه هسته ای را حفظ کرده و امروز حق هسته ای کشورمان کاملا و به صورت رسمی مورد پذیرش جامعه جهانی قرار گرفته و همه تحریم های فصل هفتم علیه جمهوری اسلامی ایران را لغو کرد.
معاون حقوقی رئیس جمهوری اظهارکرد: اکنون حق غنی سازی، تحقیق و پژوهش و ارتقای کاربری این دانش برای کشور حفظ و ایران به طور رسمی وارد باشگاه هسته ای جهان شده و دنیا نیز حق ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای را به رسمیت شناخته است.

*** برداشت نفت و گاز از میادین مشترک به سطح قابل قبولی رسیده است
حجت الاسلام انصاری ادامه داد: امروز صادرات نفت کشور روزانه به بیش از دو میلیون و 500 هزار بشکه رسیده و این فروش با آزادی عمل کامل انجام می شود و همچنین توانسته ایم برداشت خود از میادین مشترک را به سطح قابل قبولی برسانیم که این وضعیت بیش از این هم بهبود خواهد یافت.
وی با بیان اینکه قیمت نفت از 107 دلار به 35 دلار تنزل کرد و رشد اقتصادی ظرف سه سال گذشته 12 درصد بوده است، افزود: در طول سه سال در کشور آرام حرکت کرده و در حوزه کشاورزی با لحاظ اولویت ها گام برداشته ایم.

*** زمان تحویل گرفتن دولت در کل کشور تنها 18 روز و در برخی استانها فقط سه روز ذخیره گندم داشتیم
معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت پایه اصلی اقتصاد مقاومتی را امنیت غذایی می داند، اضافه کرد: پس از 12 سال، امسال به خودکفایی در تولید گندم رسیدیم و امروز ذخایر گندم کشور در طول سالهای پس از انقلاب بی نظیر بوده و 14 میلیون تن گندم در سیلوها ذخیره داریم در حالیکه قبل از تحویل گرفتن دولت در کل کشور تنها 18 روز ذخیره گندم داشتیم و این آمار در بعضی از استان تنها سه روز بود.
این مسئول یادآور شد: همچنین امسال در تولید شکر برای نخستین بار بدون افزایش مصرف آب زراعی رکود شکنی کرده ایم.
معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه بیشترین اهتمام دولت در عرصه کشاورزی را توجه به گسترش سیستم های نوین آبیاری و دانش بنیان دانست و افزود: دولت یازدهم، دولت اقدام و عمل و تدبیر و امید است و در همه تصمیم گیری ها و اقدامات خود بر اندیشه دانشگاهیان و متخصصان و مشورت با کارشناسان تکیه کرده که نتیجه آن امروز به میدان آمدن بیش از دوهزار و 500 شرکت دانش بنیان با کمک ارزی و ریالی دولت است.
حجت الاسلام انصاری خاطرنشان کرد: در توسعه مبادلات ارزی و رفع تحریم های دارویی توانستیم 400 میلیارد ریال را از آمریکا گرفته و به جیب مردم بازگرداندیم.

*** هیچگاه کشور به دوران تهدید و تحریم بازنخواهد گشت
معاون حقوقی رئیس جمهوری یکی دیگر از اقدام دولت تدبیر و امید را برقراری امنیت کامل در کشور و منطقه عنوان کرد و افزود: امروز سطح امنیت موجود در کشور، آن هم در میانه منطقه ای که درگیر جنگ و خشونت است، دستاورد بزرگی است که باید به خاطر آن از همه نیروهای امنیتی و نظامی کشور تقدیر و تشکر کنیم.
وی اظهار داشت: امروز مردم دیگر شاهد دعوا در سطح سران سه قوا نیستند و دیگر کشور هیچگاه به دوران تهدید و تحریم باز نخواهد گشت.
حجت الاسلام انصاری با بیان اینکه در حوزه مبارزه با فساد گام های بلند برداشته شده و اقدامات ریشه ای انجام شده است، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در حوزه های مختلف، اصلاحات ریشه ای انجام داده تا دیگر شاهد فسادهای بزرگ و سیستمی چند هزار میلیاردی و ناپدید شدن مبالغ هنگفت سرمایه های مردم نباشیم.
وی با اشاره به اینکه در همین حقوق های نامتعارف دولت و رییس جمهوری با قاطعیت و بی رودربایستی وارد شدند، گفت: تمامی دریافت های غیر متعارف به خزانه بازگردانده شده است و برای جلوگیری از تکرار چنین تخلفاتی قوانین لازم تهیه شده و به زودی به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری در ادامه گفت: هفته دولت فرصتی است تا خدمتگزاران مردم در قوه مجریه به بیان گزارش عملکرد و خدمات ارزنده دولت و نظام جمهوری اسلامی بپردازند.
حجت الاسلام انصاری اضافه کرد: هفته دولت هفته همه ملت است، دولت هم به عنوان خادم ملت و منتخب مردم به نمایندگی از مردم، از محل ثروت آنها، در عرصه خدمت گام برمی دارد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هیات دولت با معظم له، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند باید از همه فرصت ها بدون هیچ حاشیه و ملاحظه ای برای رفع مشکلات مردم استفاده کنیم؛ چرا که بالاترین تبلیغ برای دولت، اقدام و عمل است.
7389/ 6128