سرویس شهرستانها: رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اصلاحیه لایحه بودجه با همکاری مجلس شورای اسلامی، از تخصیص صد درصدی تمام تعهدهای مالی طرحهای دولت تا پایان سال خبر داد.
∎
محمدباقر نوبخت در آیین گشایش ۸۴ طرح زیربنایی و عمرانی در شهرستان اسفراین خراسان شمالی افزود: با گشایشی که برای طرحهای دولتی، واحدهای تولیدی و بخش کشاورزی فراهم شد به ویژه با اقدامی که در مجلس با همکاری نمایندگان انجام شد و برای رونق اقتصادی سهم ارزشمندی داشت، تمام طرحها و تعهدهای مورد توجه سفر رئیسجمهوری به صورت صد درصد تا قبل از پایان سال پرداخت میشود.
بر اساس همین گزارش، نوبخت در جمع خبرنگاران اسفراین گفت: ۱۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای فعال شدن صنایع کوچک و متوسط تا پایان امسال پرداخت می شود. او افزود: این میزان تسهیلات برای شتاببخشیدن به رونق اقتصادی و فعال شدن ۷۵۰۰ واحد تولیدی متوسط و کوچک در کشور تا قبل از پایان سال پرداخت می شود.