شناسهٔ خبر: 14928321 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

چتر امامت و ولایت سرمایه زیربنایی نظام اسلامی است

صاحب‌خبر -

شکرالله حسن بیگی عصر روز شنبه در نسیت برنامه ریزی دهه امامت و ولایت استان مرکزی در اراک افزود: تبیین فلسفه غدیرو درک عمیق پیان ولایی ، ناب ترین مبانی دینی است که می توانددر کشیدن خط بطلان بر موضوع جدایی دین از سیاست و تقویت فلسفه سیاسی حکومت دینی نقش آفرینی کند.
وی گفت: غدیر به عنوان الگویی مهم معیار زندگی و محور وحدت است و ابعاد این واقعه بزرگ و پیام خطیر آن باید به روشنی برای آحاد جامعه به ویژه نسل جوان نشریح شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی اظهار کرد: ایام دهه امامت و ولایت که از 21 تا 30 شهریور ماه تعیین شده با عنوان 'ولایت، معرفت و محبت'،'بندگی، اطاعت و ولایت'، 'ولایت، بصیرت و دشمن ستیزی'،'ایثارو دفاع از حریم ولایت'، 'ولایت، مهدویت و عدالت'،' ولایت ، دین و سیاست'،' ولایت، هدایت و عزت اسلامی' ، 'قرآن و عترت دو میراث نبوت' و 'غدیر،امامت و ولایت' نامگذاری شده است.
حسن بیگی ادامه داد: همانطور که امام راحل فرموده اند، ارزش غدیر برای آن است که با اقامه ولایت همه انحرافات از بین می رود و حریم ولایت چیزی است که دشمن به شدت از آن هراس دارد و لبه توطئه و هجمه های خود را به سمت آن گرفته است.
وی توضیح داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز واقعه غدیر را فصلی مهم در حوزه امامت و ولایت مطرح کرده اند باید در دهه کرامت به عنوان فرصت مناسب برای تشریح زوایای واقعه غدیر بهره برد.
امام جمعه موقت اراک و مدیرحوزه علمیه استان مرکزی نیز در این نشست گفت: درک جایگاه و پیام غدیر در بین لایه های مردم مصون سازی ارزش های نظام از توطئه دشمنان را سبب می شود چرا که پایه های انقلاب اسلامی بر ولایت نهاده شده است.
حجت الاسلام سیدعلی حیسینی پور افزود: اکمال دین و اتمام نعمت به جامعه شیعه با امامت و ولایت است و این فلسفه باید به درستی تشریح شود.
وی توضیح داد: بحث محتوایی خطبه غدیر اهمیت زیادی دارد و نباید به دهه امامت و ولایت ختم شود بلکه باید در تمامی ایام سال در این راستا فعالیت های فرهنگی داشت.
امام جمعه موقت اراک و مدیرحوزه علمیه استان مرکزی گفت: تمامی اقشار باید در مردمی کردن برنامه های دهه امامت و ولایت مشارکت هدفمند داشته باشند و بحث سرکشی به ایتام و خانواده های نیازمند آنگونه که سیره امیرالمومنین بود باید ضمن مهرورزی با معرفی ارزش های ناب دینی و اخلاقی گره بخورد.
دبیر بنیاد بین المللی غذدیر در استان مرکزی نیز در این نشست گفت: راهبردها و محورهای پیشنهادی برای برنامه های دهه امامت و ولایت به استان ابلاغ شده و باید در سایه همراهی دستگاه های فرهنگی و اجرایی و مشارکت تشکل ها و گروه های مردمی با شکوه و پرمحتوا برگزار شود.
حجت الاسلام مهدی فراهانی افزود: تبیین فلسفه حکومتی غدیر، تقویت نهضت نرم افزای و پژوهشی در حوزه غدیر، مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، ترویج فضایل و سیره امیرالمومنین (ع) ،آشنایی طیف های جامعه با مفاهیم نهج البلاغه، اشاعه آموزه های علوی بر اساس نیاز روزاز محورهای مهم برنامه های امسال است.
وی بیان کرد: برای این منظور تقویتبرگزاری جشن های مردمی و ترغیب ازدواج های دانشجویی و مردمی در این دهه، آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با کمک خیران، بخشش اضافه خدمت سربازان و اعطای درجه نظامیان ، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، خدمت رایگان بسیج بزشکی در مناطق محروم، نورافشانی محیطی، تجلیل از سادات، برنامه های صنفی در بازار ، نامگذاری طرح های عمرانی و خیابان ها با عنوان غدیر و برنامه های غدیرخوانی از برنامه های پیشنهادی برای این دهه مهم است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: دهه امامت و ولایت از ایام مهم دینی و سیاسی در کشور است و می طلبد برنامه ریزی منسجم و کمیته های زیرگروه برای آن تشکیل شود تا خدمات و برنامه ها در تمامی ایام سال استمرار یابد.
حجت الاسلام عباس هاشمی افزود: با توجه به شیطنت آل سعود در تعطیلی در حج امسال برای ایرانیان جا دارد در ایام دهه امامت و ولایت مساله برائت از مشرکان و بزرگداشت شهدای حادثه منا برجسته سازی شود.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفتک این نهاد امادگی کامل دارد تا به صورت پررنگ و هدفمند در برنامه های دهه امامت و ولایت حضور یابد.
حجت الاسلام قربان پور افزود: در 500 مسجد استان برنامه های غدیرشناسی و در 10 شهرستان استان با محوریت فرمانداران و همراهی بنیاد بین المللی غذیر برنامه های جشن برگزار شود و خطبه خوانی غدیر نیز به عنوان یک برنامه کلیدی دنبال شود.
وی گفت: برگزاری یادواره شهدای حادثه منا در دو شهرستان استان از دیگر برنامه هایی است که در این ایام آمادگی برای برگزاری آن با سایر دستگاه های فرهنگی وجود دارد.
فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: جشن های مردمی غدیر باید نظیر جشن های شعبان به سمت محله محوری برود.
حسین بختیاری افزود: استفاده از توان سمن ها ، فعال کردن مساجد و دستگاه های اجرایی برای تحقق این سیاست در سراسر استان ضروریست.
وی گفت: برنامه بازسازی واقعه غدیر برای سومین سال متوالی با همراهی سپاه در اراک بازسازی می شود و مقوله مهم خطبه خوانی غدیر باید در کنار این برنامه و در نماز ادارات دولتی در ایام دهه امامت و ولایت اجرایی شود.
برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، غدیر، نشست های تخصصی غدیرشناسی، سفارش تولید محتوا به رسانه ها با موضوع ولایت و غدیر، برگزاری میزگردهای تخصصی در رسانه ملی، چراغانی محیطی ، مسابقات کتابخوانی و ایجاد کمپین حمایت از ولایت و تولید محتوا برای فضای مجازی از پیشنهادات این نشست برای دهه امامت و ولایت بود.
در این نشست مقرر شد برنامه های پیشنهادی بر اساس برنامه ای که تکلیف هر دستگاه متولی را در خود دارد دنبال شود.
6013/

برچسب‌ها: