شناسهٔ خبر: 14928118 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

تشییع پیکر استاد معماری سنتی

صاحب‌خبر -
 

پیکر علی‌اصغر شعرباف – هنرمند برجسته رشته معماری سنتی – چهارم شهریورماه پس از تشییع از مقابل خانه‌اش، در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی، مراسم بدرقه و خاکسپاری پیکر مرحوم علی‌اصغر شعرباف – استاد برجسته هنرهای وابسته به معماری – با حضور برخی مسؤولان سازمان میراث فرهنگی از جمله جلیل گلشن – مشاور پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری -، غلامرضا میثاقیان -مدیرکل دفتر حفظ و احیای بناها و بافت‌های تاریخی -، مهدی معمارزاده – کارشناس میراث فرهنگی تهران – و جمعی از مرمتگران و دانشجویان او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) انجام شد.

زرین‌تاج شیبانی – مرمتگر سازمان میراث فرهنگی – از جمله افرادی بود که در این مراسم حضور داشت. او در رابطه با ویژگی‌ها و فعالیت‌های هنری و علمی شعرباف در معماری سنتی، گفت: استاد شعرباف یکی از معماران سنتی برجسته بود که من سعادت همکاری با او را در شروع فعالیت‌هایم داشتم.

وی مهم‌ترین فعالیتی را که علی‌اصغر شعرباف انجام داد به‌جز مرمت اصولی و صحیح بناهای تاریخی، آموزش دادن به بسیاری از شاگرد و دانشجویان رشته مرمت دانست و ادامه داد:‌ بسیاری از مرمتگران برجسته در گذشته، دانشجوی استاد شعرباف بودند و توسط او آموزش دیده بودند. من نیز به‌عنوان یک مرمتگر در آغاز فعالیت‌هایم بهترین تجارب خود را مدیون استاد شعرباف هستم.

علی‌اصغر شعرباف دوم شهریور در هشتاد و پنج سالگی درگذشت. شعرباف در چند سال گذشته دچار مشکلات ریوی بود.