شناسهٔ خبر: 14928082 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نماینده مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس:

تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در گلستان اولویت نمایندگان استان در مجلس است

نماینده مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مهم‌ترین مشکلات استان گلستان گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در استان گلستان اولویت نماینگان استان در مجلس است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مینودشت، شهرام غراوی امشب در جلسه شورای اداری شهرستان‌های مینودشت، گالیکش، کلاله  و مراوتپه با حضور وزیر کشور مسائل اقتصادی از جمله اشتغال و بیکاری را از دغدغه های اصلی رهبری، دولت و مجلس دانست و اظهار داشت: همه باید برای رفع این دغدغه تلاش کنیم.

وی افزود: نمایندگان استان در مجلس در ابتدای کار با هم قرار گذاستند تا دولت را در انجام وظایف بویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال کمک کنند.

نماینده مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ترویج فرهنگ مصرف بهینه از مهم‌ترین عوامل برای تحقق اقتصاد مقاومتی است که رسانه‌های ارتباط جمعی باید در این حوزه فرهنگ سازی کنند.

غراوی بر لزوم تشکیل تیم کاری و اتاق فکر متشکل از نخبگان و فازغ التحصیلان درحوزه کارآفرینی توسط مسئولان استانی تاکید کرد و گفت: باید با تشکیل این تیم کاری و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع مشکلات منطقه گام برداشت.

وی افزود ظرفیت‌های خوبی شامل نیروی انسانی و پتانسیل‌های  مختلف به ویژه در بخش کشاورزی، صنعنتی و گردشگری وجود دارد که در این مسیر تشکیل تیم‌های کارشناسی دراستان، شهرستان، بخش‌ها و روستاها ضروری است تا جوانان آگاه شده و با اطلاع از ظرفیت‌های موجود در منطقه خود بتوانند اشتغالزایی مناسب را ایجاد کنند.

امام جمعه اهل سنت مراوه‌تپه نیز در این جلسه با تشریح محرومیت‌های منطقه در سال‌های قبل از انقلاب گفت: به برکت انقلاب خدمات زیادی در این منطقه و شهرستان مراوه تپه انجام شده است.

آخوند خوجه دردی غراوی افزود: با این حال کمبودهای موجود در این شهرستان زیاد است که نیاز به توجه ویژه دارد.

وی درباره احداث سد چایلی در شهرستان مراوه تپه نیز گفت: اگرچه احداث این سد خوب است اما هنوز با گذشت 8 سال از مطالعات آن، وضعیت 7 روستائی که باید جابجا شوند مشخص نشده است.

وی اظهار کرد: با احداث این سد، 3 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به زیر آب می رود که امرار معاش مردم به آن وابسته است و دولت باید برای آن چاره‌اندیشی کند.

انتهای پیام/