شناسهٔ خبر: 14927089 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

نیم نگاه

صاحب‌خبر -
  • بهرام عظیمی: آخرین جشن مستقل انیمیشن برگزار می‌شود

مسئول برگزاری جشن انیمیشن هجدهمین جشن خانه سینما با اشاره به اهدای ۷ جایزه در این جشن بیان کرد امسال آخرین سالی است که جشن مستقل انیمیشن برگزار می شود.
بهرام عظیمی مسئول جشن انیمیشن هجدهمین جشن خانه سینما در گفتگو با مهر با اشاره به برگزاری مراسم این جشن در روز سه شنبه نهم شهریور ماه برگزار می شود، گفت: این مراسم ساعت ۲۰ سه شنبه نهم شهریور ماه در سالن ایوان شمس برگزار می شود. همچنین اجرای این مراسم برعهده امیرحسین مدرس است.
وی تاکید کرد: در این دوره از جشن انیمیشن، برای اولین بار جایزه ای برای بخش فیلم های سینمایی انیمیشن در نظر گرفته شده است که به بهترین فیلم اهدا می شود. در واقع این جایزه به این دلیل انتخاب شده است که فیلم های سینمایی انیمیشن باید در بخش داوری از فیلم های کوتاه جدا باشند.
مسئول جشن انیمیشن هجدهمین جشن خانه سینما بیان کرد: در این دوره از جشن، ۳۸ اثر به بخش مسابقه راه پیدا کرده اند که در نهایت ۷ جایزه اصلی اهدا می شود.
عظیمی با اشاره به اینکه در این مراسم بزرگداشت و یا تجلیلی نخواهند داشت، گفت: امسال آخرین سالی است که جشن انیمیشن به صورت مستقل برگزار می شود و از سال دیگر این جشن در دل جشن خانه سینما خواهد بود.

  • اظهارات سخنگوی کانون کارگردانان  درباره برخی حواشی اخیر سینما

سخنگوی کانون کارگردانان سینمای ایران درباره ممنوع‌الفعالیتی برخی سینماگران و نیز عدم نمایش فیلم «لانتوری» در سینماهای حوزه هنری نقطه‌نظرات این کانون را مطرح کرد.
محمدعلی سجادی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: کانون کارگردانان سینمای ایران معتقد است تحریم فیلم «لانتوری» و نمایش ندادن آن در تعدادی از سینماهای کشور و نیز ممنوع‌الفعالیتی بعضی از سینماگران در تداوم همان فضای اختلال روانی وارد شده بر سینماست که به نظر می‌رسد با توجه به فروش خوب فیلم‌ها، حاصلی جز کُند کردن روند تولید فیلم و ارتباط با مخاطب ندارد.او ابراز عقیده کرد: این عادلانه نیست که در شرایط فعلی که توازنی میان تولید و موقعیت نمایشی فیلم‌ها وجود ندارد، یک فیلم سینمایی به این شکل تحریم شود، چرا که به نظر می‌رسد این جزو بازی‌های خارج از قاب سینماست که به سینمای ایران تحمیل می‌شود.
وی با انتقاد از اتفاقی که برای فیلم «لانتوری» رخ داده است، گفت: سالن‌هایی که این فیلم را نمایش نمی‌دهند متعلق به مردم و سینمای ایران هستند و این برخورد مسلکی تداوم همان اختلالی است که به آن اشاره کردم.
سجادی ادامه داد: موضوع مهم دیگر این روزهای سینما، ممنوع‌الفعالیت کردن تعدادی از سینماگران است که آن هم در قالب همین اختلال می‌گنجد، چرا که همکاران ما بارها تأکید کرده‌اند که خودشان درخواستی برای پخش تیزرهای آثار خود از شبکه‌های ماهواره‌ای نداشته‌اند و آنچه اتفاق افتاده به نظر می‌رسد سوءتفاهم باشد که قرار است در گفت‌وگوها حل شود.
وی با تأکید بر اینکه به هر حال همان تیزرهای پخش شده هم از تولیدات سینمای ایران بوده‌اند که براساس موازین همین کشور تولید شده‌اند، خاطر نشان کرد:‌ باید تلاش کنیم در جهت تقویت تولیدات سینمایی اقدام شود نه اینکه، به این شکل مانع‌ تراشی صورت گیرد.

برچسب‌ها: