شناسهٔ خبر: 14926641 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

دیدگاه

صاحب‌خبر -
  • نمایش توانمندی تولیدات داخلی  در چهارمین نمایشگاه بین المللی پوشاک ایران

همزمان با چهارمین نمایشگاه بین المللی پوشاک ایران(ایران مد) که از ۱۳ تا ۱۶ شهریور در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود، جدیدترین برندها،تولیدات و خدمات واحدهای بزرگ و کوچک تولیدی و دست اندرکاران صنعت پوشاک کشور عرضه و به نمایش گذاشته خواهد شد.
به گزارش کاروکارگر ؛در این نمایشگاه حدود ۵۰ شرکت داخلی و ۳۰ شرکت کننده خارجی ،ضمن ارائه جدیدترین کلکسیون های تولیدی خود، نوین ترین طرح های تولیدی برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی را مطرح و معرفی خواهند کرد.
در چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت پوشاک ایران، ده ها شرکت و واحد تولیدی، برترین تولیدات پوشاک، شامل انواع پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه در قالب طرح ها و رنگ های گوناگون و همچنین دستگاهها و تجهیزات تولید پوشاک و نوین ترین طرح‌ها و مدل‌های طراحی و تولید پوشاک را در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد داد.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در ادامه به کسب اطلاعات و پیشنهادهای فروشندگان در نقاط مختلت کشور اشاره کرد و گفت: امسال ۴۵ گروه از سوی ستاد برگزاری نمایشگاه به ۴۵ شهر برگزیده ایران اعزام شده و با اطلاع رسانی به خرده فروشی های لباس و جمع آوری اطلاعات آنان پشتوانه قابل اعتنایی برای نمایشگاه فراهم کرده است.
گفتنی است چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت پوشاک ایران از ۱۳تا ۱۶ شهریور هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در سالن ۳۸B محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه‌مندان خواهد بود.      

  • رئیس سازمان ملی استاندارد مطرح کرد: فشار دولت نهم برای واردات تیرآهن‌های غیر استاندارد از روسیه!

رئیس سازمان ملی استاندارد از فشار دولت نهم برای واردات محموله تیرآهن غیر استاندارد از روسیه پرده برداشت و در این باره توضیحاتی ارائه کرد
به گزارش ایسنا، نیره پیروز بخت در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به اینکه آیا سازمان ملی استاندارد برای استاندارد کردن یک کالا تاکنون تحت فشار قرار داشته یا خیر؟ اظهار کرد: استاندارد شدن کالاها یک نوع وظیفه است و کسی نمیتواند فشاری برای آن به این سازمان وارد کند و استاندارد شدن کالاها نظم و قائده‌ای است که باید حاکم شود.
وی افزود: ممکن است کالایی استاندارد نباشد و برخی از اینکه از عرضه یا واردات آن جلوگیری می شود مخالف باشند که اگر فشاری بابت رفع ممنوعیت تولید یا عرضه صورت بگیرد باز هم سازمان استاندارد به موضع خود پایبند است.  تا کنون نیز به غیر از یک مورد پیش نیامده که این سازمان تحت فشارهای این چنینی باشد.
رییس سازمان ملی استاندارد اظهار کرد: یک مورد در این راستا در دولت نهم اتفاق افتاد.پیروز بخت افزود: این مورد مربوط به واردات تیرآهن از روسیه بود که با استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران انطباق نداشت که سازمان ملی استاندارد در مقابل آن ایستادگی کرد؛ هرچن در دولت به گونه ای مطرح شد که باید این محموله وارد شود و البته اینکه واردات صورت گرفت یا خیر را نمی‌دانیم. اما می خواستند به سازمان استاندارد فشار وارد کنند که سازمان نپذیرفت و محموله را مرجوعی اعلام کرد.

برچسب‌ها: