به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، محمد احمدیوسفی عصر امروز در حاشیه افتتاح طرحهای هفته دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مجموع بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این شهرستان تاکنون 21 هزار متقاضی دریافت تسهیلات مسکن روستایی را به بانکهای عامل معرفی کرده است.

وی بیان داشت: از این تعداد در حال حاضر 19 هزار واحد مسکن روستایی به بهرهبرداری رسیده است.
احمدیوسفی تصریح کرد: به مناسبت هفته دولت 19 هزارمین واحد امروز با متراژ 80 متر مربع در روستای سقدر منطقه جبالبارز افتتاح شد.
وی افزود: در دولت تدبیر و امید 2 هزار و 450 نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات مسکن روستایی به بانکهای عامل معرفی شدهاند.

احمدیوسفی میزان این تسهیلات را در مجموع 340 میلیارد ریال ذکر و عنوان کرد: طی یک سال گذشته نیز 843 متقاضی برای دریافت تسهیلات 150 میلیون ریالی مسکن روستایی به بانکها معرفی شدند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جیرفت ادامه داد: از این تعداد 450 واحد مسکن روستایی نیز با اعتبار بیش از 120 میلیارد ریال به اتمام رسیده است.
انتهای پیام/80001/ر20/
∎