به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ "شهریار ویسی" جانشین فرمانده انتظامی هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت:در راستای اجرای طرح پیشگیری از سرقت، کارکنان انتظامی شهرستان هرسین با به کار بستن تمام توان خود موفق به دستگیری 13 نفر سارق و کشف 21 مورد انواع سرقت در سطح شهرستان شدند.
جانشین انتظامی شهرستان هرسین در ادامه سرقت را یکی از مولفه های مهم نا امنی عنوان کرد و تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت را یکی از اقدامات خوب و هوشمندانه پلیس دانست و خاطرنشان ساخت: با تشکیل این قرارگاه، وضعیت سرقت ها به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفته و دستاوردهای چشمگیری در سطح شهرستان داشته است.
سرهنگ ویسی از اقدامات به موقع کارکنان انتظامی شهرستان هرسین در دستگیری سارقان و کشف اموال مالباختگان که با رضایت مردم از عملکرد پلیس همراه شده است، تقدیر کرد.
وی از همشهریان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، آن را به پلیس گزارش کنند.
انتهای پیام/م