دبير اتحاديه توليد نساجي و پوشاک با بيان اينکه قاچاق پوشاک، صدمه بزرگي به صنعت نساجي و پوشاک کشور وارد مي کند، برخورد جدي با قاچاقچيان پوشاک را خواستار شد.
به گزارش فارس، مهدي يکتا اظهار داشت: قاچاق يکي از مسائلي مهمي است که به صنعت پوشاک کشور صدمه بزرگي وارد مي کند، البته مبارزه با قاچاق پوشاک انجام شده و مي شود اما بايد با جديت بيشتري صورت بگيرد.
وي با اشاره به برگزاري چهارمين نمايشگاه بين المللي پوشاک ايران از 13 تا 16 شهريور ماه، افزود: در اين نمايشگاه، طرح هاي جديد توليد شده توسط توليدکنندگان داخلي که برگرفته از فرهنگ ايراني اسلامي ما است، عرضه و معرفي خواهند شد. وي افزود: در اين نمايشگاه حدود 50 شرکت داخلي و 30 شرکت کننده خارجي ،ضمن ارائه جديدترين کلکسيون هاي توليدي خود، نوين ترين طرح هاي توليدي برگرفته از فرهنگ ايراني اسلامي را مطرح و معرفي خواهند کرد. يکتا گفت: امسال براي نخستين بار سيستم کدگذاري بين المللي GS1 با همکاري مرکز ملي شماره گذاري ايران اجرا خواهد شد.
وي ادامه داد: در اين سيستم که با اپليکيشن هاي خاص طراحي شده است غرفه داران ميتوانند تمام اطلاعات آماري و کيفي محصولات خود را طي چند ثانيه به سمع و نظر بازديدکنندگان برسانند و هر بازديد کننده هم با نصب برنامه مورد نظر، به محض ورود به سالن تمام اطلاعات دلخواه خود را بدون کمترين محدوديت دريافت خواهد کرد.
دبير اتحاديه توليد و صادرات نساجي و پوشاک ايران در ادامه به کسب اطلاعات و پيشنهادات فروشندگان در نقاط مختلت کشور اشاره کرد و گفت: امسال 45 اکيپ از سوي ستاد برگزاري نمايشگاه به 45 شهر برگزيده ايران اعزام شده و با اطلاع رساني به خرده فروشي هاي لباس و جمع آوري اطلاعات آنان پشتوانه قابل اعتنايي براي نمايشگاه فراهم کرده است
وي خاطر نشان کرد: بر اساس اطلاعات کسب شده از واحد هاي توليدي پوشاک، متصل نبودن آنها به سيستم توزيع، مشکل بزرگ اين واحدها است که با طرح فوق ميتوان اميدوار بود سهم بازار از محصولات داخلي افزايش يابد.
وي ايجاد رقابت و تبادل اطلاعات بين توليدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک، ارتقاي سطح توليد داخلي کشور، علمي کردن طرح توليد لباس داخلي، کمک به توسعه اشتغال، بازاريابي و افزايش صادرات و افزايش راندمان توليد داخلي را به عنوان مهمترين اهداف برگزاري چهارمين نمايشگاه بين المللي صنعت پوشاک ايران بيان کرد.
∎