به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، خلیل جمشیدی امروز در نهمین کنفرانس آموزش شیمی اظهار داشت: رشد شتابان علمی و اوجگیری توان انسان ابعاد منفی نیز بر جای گذاشته و به محیط زیست لطمههایی وارد کرده است.
وی ابراز کرد: هزینههایی که بابت صدمه به محیط زیست و موجودات کره زمین در اثر رشد علمی انسانها و صنعتیشدن وارد شده است، بسیار سنگین و در بعضی موارد غیرقابل جبران است.
رئیس دانشگاه زنجان خاطرنشان کرد: اکوسیستم زمین بیمار است و دچار تب شدید شده و با ادامه روند فعلی از حالت تعادل خارج میشود.
وی با اشاره به اینکه دولتمردان به عوارض سیستم بیمارگونه اکوسیستم زمین واقف هستند، گفت: تبعات زیست محیطی به اندازه تصمیمات سیاسی و اقتصادی در اهداف خرد و کلان کشورهای دنیا مشاهده نمیشود.
جمشیدی با اشاره به اینکه کشورهای بزرگ صنعتی دنیا مسائل زیست محیطی را به دلیل منافع اقتصادی زیرپا گذاشتند، بیان کرد: امروزه شاهد این هستیم که فعالیت سازمانهای مردمنهاد برای نجات زمین و موجودات آن برخی از کشورها را نیز به تمکین وادار کرده است.
وی به فعالیت گروه محیط زیست دانشگاه زنجان در راستای بررسی و کاهش مشکلات زیست محیطی اشاره کرد و گفت: دانشگاه زنجان با آغاز نهضتی در این زمینه پیشرو است.
رئیس دانشگاه زنجان با اشاره به ابلاغ دستورالعملهای وزیر علوم در مورد فعالیت دانشگاههای سبز خاطرنشان کرد: دانشگاه زنجان به عنوان تنها نماینده ایران در کنفرانس علمی کشور ونزوئلا در بین بیش از 400 کشور رتبه 69 را کسب کرد.
وی تصریح کرد: شاخصهای دانشگاه سبز در راهبردهای 10 ساله دانشگاه زنجان گنجانده شده و این نهاد با عزم جدی و به شکل ساختاری اهداف زیست محیطی را دنبال میکند.
انتهای پیام/
∎