به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، منوچهر رحمانی در آئین بهره برداری از این پروژه گفت: این طرح راهسازی به عنوان جادهای ترانزیتی و شریانی درون استانی که محور اصلی ارتباطی خوزستان به استانهای فارس و کهگیلویه وبویر احمد است با اعتباری بالغ بر ۱۱۰میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی به بهره برداری رسیده است.
رحمانی افزود: کل مسیر رامهرمز - بهبهان ۱۱۰ کیلومتر است که ۱۰ کیلومتر در دو مرحله به بهره برداری رسیده است و ۲۰ کیلومتر آن در ابتدای بهبهان - رامهرمز در دهه فجر امسال به بهره برداری میرسد.
وی گفت: ۵۰ کیلومتر دیگر که چهارخطه نشده که یک بخش به مناقصه رفته و یک بخش دیگر منتظر موافقت و دستور وزیر راه و شهرسازی است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به اینکه درسال سخت مالی و تنگنای اعتباری برای طرحهای عمرانی هستیم افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از توان موجود و استفاده از توان تخصصی پیمانکاران بومی و محلی این طرح به سرانجام رسید که البته اتمام این طرح مرهون حساسیت استاندار به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی استان و تخصیص ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۵۰ کیلومتر جاده رامهرمز - بهبهان ، قرار شده وزیر راه و شهرسازی اجرای این طرح را به استان تقویض کند.
مراد مهری رئیس ساخت و توسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نیز در این آئین گفت: محور رامهرمز - بهبهان یکی از جادههای پرتردد استان است که نقش بسزایی در انتقال محصولات کشاورزی و صنعتی به استان بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد دارد. پیش از آن عرض مسیر ۷.۳ متر بوده که با افتتاح این طرح به ۲۳متر افزایش یافته که سبب تسهیل تردد و ایمنی ، کاهش وسوانح و تصادفات و روان سازی ترافیک میشود.
وی گفت: این طرح بخشی از طرح ملی چهارخطه کردن اهواز - شیراز به طول ۵۰۰ کیلومتر است.
اقبال محمدیان نماینده مردم رامهرمز در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر از تلاش جهادگونه مدیرکل راه و شهرسازی استان در اهتمام به این طرح زیربنایی ابراز امیدواری کرد با رایزنیهایی که با وزیر راه و شهرسازی داشته بتوان تکمیل طرح چهارخطه کردن رامهرمز - بهبهان را به استان خوزستان واگذار کرد که این خود سبب ایجاد اشتغال در منطقه خواهد شد.
همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در حاشیه بازدید از پروژه پل نهم اهواز که به همراه شهردار اهواز، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان و جمعی از مسؤولین استانی انجام شد گفت: پل نهم در رفع معضل بخشی از ترافیک کلان شهر اهواز در آینده نقش بسزایی خواهد داشت به همین سبب ضروریست عملیات ساخت این پل به سرعت و با کیفیت مطلوب به اتمام برسد.