به گزارش خبرنگار پانا فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لارستان فارس گفت: به طور میانگین از هر هکتار نخلستانهای آبی شش و نخلستانهای دیم سه تُن خرما تولید میشود.
فرزاد قاسمی افزود: در این شهرستان بیش از 40 رقم خرما در لارستان شناسایی شده و خرمای شاهانی، خاصویی، زاهدی(قصب)، پیارم، مجول، خنیزی، بگشی، گبدر، لشت و خرمای زرد لار از مهم ترین ارقام این محصول است.
وی افزود: خرمای تولید شده در لارستان به شهرهای جهرم، شیراز، تهران و کشورهای حوزه خلیج فارس فرستاده میشود.
مدیرجهاد کشاورزی لارستان فارس افزود: پرداخت یارانه برای اصلاح نخلستان های درجه 2 و اجرای سیستم های نوین آبیاری ،توزیع نهال، پرداخت تسهیلات بانکی، خرید تجهیزات مکانیزه باغی و تشویق سرمایهگذاران برای احداث واحدهای فراوری و بستهبندی خرما از
مهمترین اقدامات حفظ و توسعه سطح زیرکشت خرما در این شهرستان است.
برداشت رطب و خارک در لارستان از نیمه مرداد شروع شده است و تا اواخر آبان ادامه دارد.
شهرستان لارستان در 336 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
∎