شناسهٔ خبر: 14918466 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

بانک صنعت و معدن تامین کننده مالی طرح لاستیک بارز کردستان

اصغر شهنواز مدیر برنامه ریزی و کنترل پروژه لاستیک بارز کردستان گفت : هم اکنون با مشارکت بانک صنعت و معدن حدود ٦ هزار و ٢٣٧ میلیارد ریال تامین مالی ریالی و ٩٣ میلیون و ٧٠٠ هزار یورو پرداخت تسهیلات ارزی برای این طرح انجام شده است .

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز) : لاستیک سازی بارز کردستان ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می شود پس از تکمیل فاز نهایی ، برای ٩٦٠ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد کند.
وی تصریح كرد:این کارخانه در صورت راه اندازی سالانه بیش از ٤٤ هزار تن شامل شش میلیون حلقه لاستیک را تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می کند.
شهنوازتصریح كرد: در صورت تامین اعتبارات کارخانه لاستیک بارز کردستان تا پایان بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
بنا به گفته این مدیر صنعتی عملیات احداث کارخانه لاستیک سازی بارز کردستان در سال ١٣٨٨ در زمینی به مساحت بیش از ٤٤ هکتار و در شهرک صنعتی شهرستان دهگلان شروع شده و هم اکنون یکی از خطوط تولید آن با اشتغالزایی ١٥٠ نفر فعالیت می کند.
گفتنی است محمدرضا فیاض معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت روز پنجشنبه گذشته از بخش های مختلف این شركت بازدید و با تاکید بر سرعت اجرا و اتمام این طرح صنعتی از مسئولان درخواست کرد تا با بازدیدهای مکرر برای حل مشکلات این کارخانه اقدامات جدی انجام دهند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور: بانک صنعت و معدن عاملیت تامین منابع فاینانس نیروگاه زنجان یک را برعهده دارد

جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن بیان اینکه قرارشد نیروگاه زنجان یک از طريق منابع فایناس چینی احداث شود،گفت: اين موضوع در سفر رئیس جمهور چین به ایران جزء تفاهمات ٢ کشور قرار گرفته و بانک "سی. دی. بی" مسئولیت تامین منابع فایناس و بانک صنعت و معدن عاملیت آن را برعهده گرفت.
وي كه در در مراسم آغاز عملیات اجرایی نیروگاه "زنجان یک" و پروژه‌های برق منطقه‌ای سخن مي گفت با اعلام اینکه هم‌اکنون زنجان قطب صنعت برق کشور محسوب می‌شود، اظهار داشت: در تلاشیم با توسعه صنایع برق اعم از صنایع الکترونیک و آی.تی به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم.
وي تصریح کرد: یک نیروگاه از چهار نیروگاه یاد شده توسط دولت احداث و سپس به بخش خصوصی واگذار شد اما سه نیروگاه دیگر استان که مجریان آنها از سال ٨٦ و ٨٧ تعیین شده بودند به دلیل تحریم و مشکلات بانکی در داخل، نتوانستند عملیات اجرایی را آغاز کنند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصريح كرد عملیات اجرایی نیروگاه زنجان ٢ که در مجاورت همین نیروگاه قرار دارد در سال ٩٣ آغاز شد . وي خاطرنشان کرد: امروز قراردادهای خرید توربین‌های کلاس اف نیروگاه زنجان ٢ نهایی شده و بر اساس اعلام مپنا این توربینها در حال حمل به ایران است که از سه دستگاه یک دستگاه آن متعلق به استان زنجان است.

برچسب‌ها: