به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ابراهیمی، ظهر شنبه در جلسه هم اندیشی علما، نخبگان و معتمدین شهرستان های گنبدکاووس، آزادشهر و رامیان که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: دولتمردان می توانند با بهره گیری از ظرفیت های بومی منطقه و با سر لوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در رویکردهای اقتصاد مقاومتی و اقدام عمل در مسیر همگرایی جامعه دانشگاهی با قطب های صنعتی، کشاورزی و اشتغال حرکت کنند.
وی افزود: با تخصیص اعتبارات پژوهشی و تحقیقی می توان در مسیر غنای علمی و توسعه فناوری های مورد نیاز منطقه گام های موثری برداریم.
نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عنایت دولتمردان به گلستان به عنوان قطب کشاورزی و صنعتی می تواند در دوران پساتحریم موجبات عبور از مرزهای محرومیت و فقر را فراهم کند.
وی خاطر نشان کرد: لازمه رفع محرومیت داشتن برنامه ریزی دقیق، نقشه راه، اجتناب از برنامه های جزیره ای، مدیریت مثبت پایدار و استفاده از ظرفیت فارغ التحصیلان است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه ۱۵ هزار دانشجوی در حال تحصیل در شرق استان گلستان وجود دارد، بر لزوم استفاده از نیروی انسانی متخصص و تحصیلکرده تاکید کرد.
نماینده مردم آزادشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: اصل ۱۹ قانون اساسی بنا به فرمایش امام راحل و رهنمودهای مقام معظم رهبری استفاده از نیروهای انسانی توانمند یک ضرورت جدی است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در دولت های گذشته کمتر از ظرفیت اقوام استفاده شده است بهره گیری از این نیروی انسانی توانمند را در رشد و توسعه استان مفید دانست و از وزیر کشور خواست تا مسیر را برای ظرفیت سازی و ظهور و بروز اقوام مهیا و تسهیل کنند.
وی با اشاره به انسجام و یکپارچگی استان گلستان بیان کرد: گلستان پایتخت وحدت و همدلی در کشور است.