شناسهٔ خبر: 14917345 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر کمیته امداد امام آستارا خبر داد

افتتاح 6 واحد مسکونی مددجویی در آستارا

مدیر کمیته امداد امام خمینی آستارا از افتتاح 6 واحد مسکونی برای مددجویان زیرپوشش این نهاد با اعتبار یک‌میلیارد و 420 میلیون ریال خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، رحمت‌الله رجبی ظهر امروز در آیین افتتاح همزمان 6 واحد مسکونی ویژه مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی این شهرستان، اظهار کرد: تأسیس کمیته امداد امام یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی هدف از تأسیس کمیته امداد امام را برطرف کردن مشکلات نیازمندان جامعه عنوان کرد و گفت: در راستای مبارزه با فقر و حمایت از مستضعفان جامعه اقدام‌های خوبی صورت گرفته است.

این مسؤول با تصریح بر اینکه واحدهای مذکور هجدهمین ساختمان کمیته امداد امام هستند، خاطرنشان کرد: از 40 واحد مسکونی که سال گذشته کلنگ زده شده بود، تعداد 12 واحد به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی آستارا با بیان اینکه از این تعداد واحد مسکونی، 6 واحد در طول هفته دولت جاری آماده افتتاح است، افزود: برای این تعداد واحد یک میلیارد و 420 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.  

وی با اشاره به اینکه از تعداد 6 واحد مسکن مددجویی مذکور، 4 واحد در بخش مرکزی و 2 واحد در بخش لوندویل احداث شده است، یادآور شد: برای هر واحد مسکونی از اعتبارات بهسازی 150 میلیون ریال و از محل کمک‌های مردمی و آورده مددجو 90 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

رجبی مساحت هر واحد مسکونی را 41 متر مربع عنوان کرد و یادآور شد: از ابتدای سال 94 تاکنون حدود 10 میلیارد ریال بابت ساختمان‌های مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی این شهرستان هزینه شده است.   

به گزارش فارس، دو پروژه تأمین آب آشامیدنی روستای کانرود، اصلاح و بازسازی تأسیسات شبکه آب شرب سه روستا در بخش لوندویل به صورت همزمان و با حضور فرماندار و امام جمعه آستارا با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و 430 میلیون ریال افتتاح شده است.

انتهای پیام/2300/ب30

برچسب‌ها: