شناسهٔ خبر: 14916992 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری:

انشعاب های غیرمجاز دلیل کم آبی در کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت: انشعاب های غیرمجاز از جمله مهمترین دلایل کم آبی در شهرهای مختلف این استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد، سید علی لدنی نژاد روز شنبه اظهار داشت: 9 هزار و 500 انشعاب غیرمجاز آب در این استان وجود دارد.
وی افزود: اوایل سال 94 تا خرداد 95 بیش از چهار هزار و 400 انشعاب غیرمجاز آب در کهگیلویه و بویراحمد جمع آوری شد.
لدنی نژاد بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب شهری و دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با انشعاب های غیرمجاز آب در این استان قاطعانه برخورد می کنند.
وی عنوان کرد: بیشترین انشعاب های غیرمجاز آب شناسایی شده در کهگیلویه و بویراحمد مربوط به شهرهای یاسوج و مادوان است.
لدنی نژاد با اشاره به قطعی مکرر آب در یاسوج، ابراز داشت: یک حلقه چاه با خط انتقال در این شهر حفر و به مدار اضافه شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکل کم آبی مناطق تختی، عدل و تل زالی یاسوج با حفر این چاه برطرف می شود.
لدنی نژاد اظهار داشت: یک حلقه چاه جدید با ظرفیت 30 لیتر بر ثانیه نیز در شهر مادوان حفر شده است.
وی افزایش مصرف آب در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد به حداکثر میزان خود را یادآور شد و افزود: مردم پایین دست یاسوج از آب آشامیدنی برای آبیاری درختان خود استفاده می کنند که همین مساله سبب افزایش مصرف آب در این شهر شده است.
لدنی نزاد بیان کرد: یکی از راهکارهای مهم برای رفع اساسی مشکل افزایش مصرف آب در کهگیلویه و بویراحمد اصلاح الگوی مصرف از سوی مردم استان و صرفه جویی در مصرف این مایه حیات است.
وی عنوان کرد: تا زمانی که فرهنگ استفاده بهینه از آب در کهگیلویه و بویراحمد نهادینه نشود با وجود ذخایر آبی فراوان در این استان مردم آن با مشکل کم آبی مواجه خواهند شد.
لدنی نژاد ابراز داشت: انتظار می رود که مردم کهگیلویه و بویراحمد در تمامی ایام سال به ویژه فصول گرم با استفاده بهینه از آب حق دیگر مشترکان را ضایع نکنند.
بیش از 142 هزار مشترک آب و افزون بر 28 هزار مشترک فاضلاب در شهرهای 17 گانه کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
7535/8005/6110