شناسهٔ خبر: 14916419 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

دبیر اتحادیه پوشاک خبر داد؛

معرفی برندهای نوین ایرانی اسلامی

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت:برندها و طرح‌های جدید تولیدتولیدکنندگان داخلی برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی ماست و به همین منظور برندهای پوشاک باکیفیت معرفی می‌شوند.

صاحب‌خبر -
به گزارش بولتن نیوز، رضا یکتا امسال را سال ویژه‌ای برای صنعت پوشاک کشور دانست و گفت: قاچاق یکی از مسائلی مهمی است که به صنعت پوشاک کشور صدمات سختی وارد می‌کند؛ البته مبارزه با قاچاق پوشاک انجام شده و می‌شود اما باید با جدیت بیشتری صورت بگیرد.  

وی خاطر نشان کرد: پس از تاکیدات مقام معظم رهبری بر مبارزه جدی با قاچاق و توجه به کالای ایرانی، موج عظیمی در سطح رسانه‌های عمومی داخل و خارج کشور برای تبلیغ کالای داخلی راه افتاده؛ از همین رو برگزاری نمایشگاه‌هایی برای عرضه محصولات ایرانی می‌تواند بخشی از اعتماد جامعه مصرف‌کنندگان به پوشاک داخلی را برگرداند.

به گفته یکتا، همزمان با چهارمین نمایشگاه بین‌المللی پوشاک ایران که از ۱۳ لغایت ۱۶ شهریورماه در تهران برگزار می‌شود، جدیدترین برندها، تولیدات و خدمات واحدهای بزرگ و کوچک تولیدی و دست‌اندرکاران صنعت پوشاک کشور عرضه و به نمایش گذاشته خواهد شد.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران اضافه کرد: در این نمایشگاه حدود ۵۰ شرکت داخلی و ۳۰ شرکت‌کننده خارجی، ضمن ارائه جدیدترین کلکسیون‌های تولیدی خود، نوین‌ترین طرح‌های تولیدی برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی را عرضه و معرفی خواهند کرد.

یکتا به ویژگی‌های ممتاز نمایشگاه امسال اشاره کرد و گفت: امسال برای نخستین بار سیستم کدگذاری بین‌المللی GS۱ با همکاری مرکز ملی شماره‌گذاری ایران در نمایشگاه اجرا خواهد شد؛ در این سیستم که با اپلیکیشن‌های خاص طراحی شده است غرفه‌داران می‌توانند کلیه اطلاعات آماری و کیفی محصولات خود را ظرف چند ثانیه به سمع و نظر بازدیدکنندگان برسانند و هر بازدیدکننده هم با نصب آن، به محض ورود به سالن کلیه اطلاعات دلخواه خود را بدون کمترین محدودیت دریافت خواهد کرد.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در ادامه به کسب اطلاعات و پیشنهادات فروشندگان در نقاط مختلف کشور اشاره کرد و گفت: امسال ۴۵ اکیپ از سوی ستاد برگزاری نمایشگاه به ۴۵ شهر برگزیده ایران اعزام شده و با اطلاع رسانی به خرده فروشی‌های لباس و جمع‌آوری اطلاعات آنان پشتوانه قابل اعتنایی برای نمایشگاه فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات کسب شده از واحدهای تولیدی پوشاک، متصل نبودن آنها به سیستم توزیع، مشکل بزرگ این واحدها بوده که با حرکت فوق می‌توان امیدوار بود سهم بازار از محصولات داخلی افزایش یابد.

یکتا، ایجاد رقابت و تبادل اطلاعات بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک، ارتقای سطح تولید داخلی کشور، علمی کردن طرح تولید لباس داخلی، کمک به توسعه اشتغال، بازاریابی و افزایش صادرات و افزایش راندمان تولید داخلی را مهمترین هدف برگزاری چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پوشاک عنوان کرد.