شناسهٔ خبر: 14913937 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رونق دوباره کارخانه های فارس با پرداخت تسهیلات

با پرداخت تسهیلات رونق تولید ، کارخانه های فارس جانی دوباره گرفتند .

صاحب‌خبر -
رونق دوباره کارخانه های فارس با پرداخت تسهیلات رونق تولیدبه گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز فارس ،  رئیس سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان فارس گفت: سه هزارو 185 واحد استان فارس برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند ، که از این تعداد هزار و 406 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
علی همتی افزود : به 93 واحد تولیدی صنعتی فارس بیش از یک میلیارد و 116 میلیون ریال تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است .
وی با اشاره به این که فارس رتبه نخست فارس در بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی و معرفی برای دریافت تسهیلات را دارد ،گفت : با بررسی مشکلات  515  واحد تولیدی استان ، 50 درصد این واحدها به بازار تولید بازگشتند.
همتی ادامه داد :سامانه بهین یاب به نشانی الکترونیکی (www.behinyab.ir)  برای ثبت نام و ارایه مشکلات در بخش های تسهیلات بانکی، بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و سرمایه در گردش، طراحی و برنامه ریزی شده است.