به گزارش خبرنگار مهر، محمدفرهادی پیش از ظهر شنبه در آئین افتتاح خوابگاه حضرت خدیجه(س) دامغان در خلال سفر یک روزه خود به استان سمنان بیان داشت: این فضای آموزشی با اعتبارات جاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سراسر کشور احداث شده و شامل کتابخانه، کلاس درس، آزمایشگاه، لابراتوآر و ... هستند.
وی افزود: نگاه وزارت علوم به کیفی سازی رشته های تحصیلی باعث شده تا بازنگری در ۵۰۰رشته تحصیلی در مقاطع مختلف در کنار سطح بندی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور صورت بگیرد.
وزیر علوم کابینه یازدهم همچنین با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی دانشگاه ها نیروی انسانی است، تصریح کرد: قصد داریم تا با تامین اعتبارات موانع و مشکلات این نیروی انسانی مختصص را برطرف سازیم.
فرهادی با بیان اینکه استان سمنان پنج درصد فضاهای آموزش عالی کشور را در اختیار دارد، گفت: وجود ۱۰۰ هزار دانشجو برای استانی که ۶۰۰هزار نفر جمعیت دارد قطعا ظرفیتی درخور توجه است که می توان از آن در راستای توسعه و آبادانی استان و کشور بهره برد.
وی افزود: وزارت علوم امروز بر روی کیفی سازی تحصیلات تکمیلی توجه ویژه ای دارد اما امروز تنها یک درصد بودجه این وزارتخانه به مقوله تحقیات اختصاص دارد که این موضوع باید افزایش یابد.
عضو کابینه یازدهم همچنین با بیان اینکه مطالبات آموزش عالی شهرستان دامغان مورد عنایت وزارت علوم قرار دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم با تعامل بین دستگاهی و همراهی مسئولان موانع تحصیلات تکمیلی را در این شهرستان برطرف کنیم.