به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، قاسم قاسمی دهچشمه پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح پروژههای مسکن مهر چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: همزمان با هفته دولت در این استان یک هزار و 640 واحد مسکن مهر به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از این تعداد یک هزار و 400 واحد توسط راه و شهرسازی احداث شده و 240 واحد نیز توسط بنیاد مسکن در شهرهای زیر 25 هزار نفر این استان ساخته شده است.
وی عنوان کرد: در شهرکرد یک هزار و 85 واحد، در شهرستان فارسان 95 واحد، در شهرستان بروجن 217 واحد و در فرخشهر 3 واحد مسکن مهر افتتاح شد.
قاسمی دهچشمه با اشاره به اینکه از مجموع این واحدها 70 واحد به صورت خودمالک احداث شده است، خاطرنشان کرد: برای احداث واحدهای مسکن مهر در این استان از تسهیلات 250 میلیون ریالی استفاده شده است.
انتهای پیام/68011/چ20
∎