شناسهٔ خبر: 14912651 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی:

۱۴ درصد مدارس خراسان جنوبی تخریبی است

بیرجند- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی از نوسازی۲۰ درصد مدارس استان خبر داد و گفت: ۱۴ درصدمدارس استان هنوز تخریبی بوده و باید بازسازی شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بیکی صبح شنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان نوسازی متولی کارهای عمرانی آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به اعتبارات سازمان نوسازی مدارس خراسان جنوبی، بیان کرد: بخشی از اعتبارات این سازمان از ردیف بودجه ملی تأمین می‌شود.

بیکی ادامه داد: این اعتبارات در راستای تخریب و بازسازی مدارس فرسوده، مقاوم‌سازی و تجهیز امکانات از نظر سیستم گرمایشی هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به دنبال حذف بخاری از کلاس‌های درسی هستیم، افزود: هم اکنون ۳۰ درصد از کلاس‌های درس خراسان جنوبی بخاری ندارند.

تعهد ۸۴میلیارد تومانی خیرین به آموزش

بیکی با اشاره به مشارکت‌های مردمی در تجهیز و بازسازی مدارس، بیان کرد: از سال ۸۴، میزان ۸۴ میلیارد تومان تعهد خیران را داشته‌ایم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی ادامه داد: تاکنون پروژه‌های زیادی در زمینه آموزش خراسان جنوبی از طریق مشارکت‌های مردمی انجام شده است.

وی با بیان اینکه اگر خیری در انجام پروژه‌ای بالای ۳۰ درصد مشارکت کند، این پروژه به نام خودش ثبت می‌شود، افزود: این امر باعث افزایش همکاری خیرین با پروژه‌های دولتی شده است.

بیکی با اشاره به همکاری بنیاد برکت با خراسان جنوبی، اظهار کرد: این بنیاد از سال ۸۷، بیش از پنج میلیارد تومان به خراسان جنوبی کمک کرده است.

مهاجرت فضای آموزشی روستاها را خالی کرده است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی مهاجرت و جابه‌جایی افراد را از چالش‌های پیش روی بخش آموزش استان دانست و گفت: این امر باعث خالی شدن فضای آموزشی در برخی از روستاها شده است.

وی با اشاره به رشد حاشیه‌نشینی در خراسان جنوبی، بیان کرد: هم اکنون با مشکل کمبود فضای آموزشی در حاشیه‌هاشهر و شهرک‌های اغماری هستیم.

بیکی با بیان اینکه مهرشهر نیازمند ۱۰۰ کلاس آموزشی است تا به نرم عادی برسد، اظهار کرد: تاکنون توانستیم ۲۰۰ کلاس درس موردنیاز استان را تحویل دهیم.

وی ادامه داد: با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر، بخش آموزش خراسان جنوبی در زمینه منابع مالی کمتر موردتوجه قرار گرفته است.