شناسهٔ خبر: 14908312 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

از سرگیری خدمات هوایی KLM در تهران

شرکت هواپیمایی KLM از ۳۰ اکتبر ۲۰۱۶ پروازهای خود به تهران را از سر خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، تهران چهاردهمین مقصدی است که به شبکه KLM اضافه می‌شود. چهار پرواز هفتگی بین فرودگاه Schiphol  هلند و امام خمینی تهران انجام خواهد شد. این پروازها مکمل خدمات خط هوایی ایر فرانس از پاریس به تهران خواهند بود.

پیتر البرز، مدیر عامل KLM  می‌گوید: " این شرکت، شبکه خود را با از سر گرفتن مقصد تهران ، به عنوان چهاردهمین مقصد اضافه شده در سال جاری تقویت کرده است. این تاییدی است بر این که استراتژی ما در حال به ثمر نشستن است. از یک طرف ما در حال بهبود کارایی و بهره وری هستیم و از سوی دیگر در حال سرمایه گذاری در رشد و توسعه."

از 30 اکتبر سال 2016، پرواز KL0433  در روزهای یکشنبه ٫سه شنبه، پنجشنبه و جمعه ساعت 17:40 از آمستردام پرواز کرده  و در ساعت 01:20 (به وقت محلی) به تهران وارد می شود. پرواز بازگشت، KL0433، از تهران در ساعت 03:20 (به وقت محلی) پرواز کرده و در ساعت 06:45 در فرودگاه آمستردام به زمین می نشیند.

پروازها با بوئینگ 200-777 انجام می شوند. شرکت هواپیمایی KLM نیازهای مسافران را با ارائه سه کلاس مختلف برآورده خواهد کرد،  34 صندلی در کلاس بیزینس، 40 صندلی در کلاس اکونومی کامفورت و 242 صندلی در کلاس اکونومی.

اولین پرواز ک ال ام به ایران در ماه آوریل 1948 بوده است. علاوه بر پرواز تهران، KLM در حال حاضر ارائه دهنده 37  پرواز به 9 مقصد در خاورمیانه نیز هست.

انتهای پیام/